fredag 12 maj 2017

Resesällskap

Tjena, Efter jul- och nyårsfirande har jag utvärderat livet och börjat fundera på en resa. Ganska begränsad vad gäller datum med typ 24e jan - feb med någon dags flexibilitet. Som resesällskap är jag ganska spontan och behöver inte ha allt planerat i detalj. Alla typer av äventyr är bra.


Som inloggad kan du också söka bland alla kontaktannonser.

Vill du också ut och resa, men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så lägger vi upp din efterlysning här på sidan. Vi svenskar reser idag mer än någonsin och resmålen varierar från att vara klassiska sol- och badresor till mer kulturella typer av resor. Reskompis - Res inte ensam när det finns resesällskap.


Tråkigt att resa ensam? Lägg ut din resplan här, och förhoppningsvis så passar den.

På Myshörnan finns resesällskap som du kan prata med på telefon - helt anonymt - och dygnet runt! Ring nu och prova gratis! Spanien jag är snart 60-årig pigg tjej som söker nån trevlig tjej som resesällskap att dela boende med för att få ner kostnaderna.


Det finns en till alla. Under resan kommer vi att besöka flera olika stränder. Inget att åka på resa med? Att boka en solo-resa genererar sällan förvånade blickar eller höjda ögonbryn. Allt fler väljer att resa på egen hand när partnern eller vännerna inte har tid eller lust att hänga med.


Flera av de stora charterbolagen arrangerar soloresor och det är lätt att hitta researrangörer på nätet för den som saknar resesällskap. Sugen på singelresa , men du vet inte vart? Vi har testat samtliga sajter och vet vart singlarna finns.


Under julhelgerna godkänns inga nya kontaktannonser. VÄLKOMMEN TILL SENIORENS KONTAKTANNONSER! Här kan medlemmar i SPF. Söker kvinna med gemensamma intressen.


Resesällskap är alltid trevligare.

Vill gärna ha gemensamma hemmakvällar, ba stan och göra livet roligt för varann. Våra kreditkort Eurocard Gold och Eurocard Platinum innehåller smarta tjänster, försäkringar och förmåner som gör varje köp lite smartare och smidigare. Vill du resa men har ingen som vill åka dit du vill åka? Drottning Silvias Libanonresa har gått i mål – och här ser du bilden på hennes oväntade resesällskap.


Hur lyckad en resa blir kan bero lika mycket val av själva resmål som val av resesällskap. Företag Planerar ni en härlig resa till Alperna med företaget? Vi arrangerar den gärna för er!


Göteborgare i topp när svenskarna väljer resesällskap Resor När männen valde drömsällskapet på utlandssemester hamnade Alicia Vikander i topp. Men därefter kom en före detta fotbollsstjärna från Göteborg som älskar att prata fotboll och dra fräckisar. Välkommen till Lind Tour! Res bekvämt med oss på våra unika paketresor med flyg, buss och båt.


Allt är packat ock klart, med upplevelser, resesällskap och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg