tisdag 7 mars 2017

London tips att göra

Snabb och enkel köpprocess. Billigare online med Viator! Boka online och spara pengar! Köp boken billigare på Adlibris. Besök inte bara ditt resmål — upplev det!


Detta mycket tack vare det bubblande nattlivet, alla affärer och restauranger samt all underhållning med musik, komedi, teater och film i spetsen.

Soho är oerhört kulturrikt och det finns väldigt mycket att göra när man besöker denna stadsdel. Oavsett om du föredrar historia eller modern konst, hittar du den på en av dessa måste-se sevärdheter. Hos Box Office kan du förboka dina musikalbiljetter, fotbollsbiljetter, entrébiljetter och mycket mer. Om du är folkskygg rekommenderar vi att du undviker att shoppa dessa dagar, då det kommer vara smockat med folk.


London på vintern och i dåligt väder. Besök olika stadsdelar eller ta höjd i någon av skyskraporna. Att ta en kanalbåt genom staden på kvällen är en härlig upplevelse med alla tindrande ljus.


Detta är Europas storsta en myllrande metropol, bara två timmar från Sverige. Finns såklart massor av mer saker men detta är tips jag tror passar er läsare och är saker ni skulle uppskatta att göra !

Pundet kostar idag strax över 10:- vilket gör det till en trivsam kostnadsnivå! Afternoon tea Vi börjar med ett ”hemligt” tips från Cecilie Krohnstad från Resia i Göteborg. Har du tänkt på att man kan bo på Hostel, det är billigt.


Staden har dessutom alltid något nytt att se eller göra varje gång du kommer hit på besök. Enklast är att ta sig dit med de förarlösa DLR-tågen eller med snabbåtarna, Thames Clippers. Ett fint alternativ är att promenera längs flodens södra strand. Promenera sedan västerut, längs floden, till Southbank Centre och Big Ben. Såg en tråd om någon som fråga om tips om budapest, och tänkte jag kunde göra samma sak.


Det kommer vara första gången jag åker dit och kommer vara där från onsdagen och åker tidig söndag. Vill hinna göra så många roliga saker som möjligt under tiden jag är där. Folk kommer redan tidigt på dagen för att få bra platser och för att komma allra närmst måste man ha biljett.


Men man kan beskåda fyrverkeriet från flertalet platser. Varje lista med udda saker måste ha en twist på något känt också. Gångens golv är gjort av glas, så du kan stirra ner i vattnet – meter nedanför. Ger en känsla av att sväva i luften. För att göra resan både smidigare och roligare är det bra att ta reda på vilka sevärdheter som är värda att besöka.


Inget kan vara mer fel. Det är en möjlighet som allt fler. Här visar vi varför – med vår helt unika reseguide där barnen står i centrum reseguide.

Vi nöjer oss med att tipsa om våra favoriter, tips som vi att även du skulle bli nöjd med. Vi reser i november och huvudsyftet är att se Premier League (Chelsea), men eftersom vi ska vara där i tre dagar vill jag gärna ha tips på fler aktiviteter. Funderar på Harry Potter-museet som öppnande för något år sedan(vi har sett alla filmer).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg