fredag 24 mars 2017

Familjeterapi södertälje

Familjerådgivningen tar emot boende i Södertälje , Nykvarn och Gnesta kommuner. Ring på telefontiden för information och tidsbeställning. Ringer du när det inte är telefontid finns det möjlighet att tala in ett meddelande på en telefonsvarare.


Vår mottagning erbjuder parrådgivning, parterapi, familjeterapi och familjerådgivning i Stockholm med Omnejd. Vi träffar par och familjer i en och en halv timme per gång. Ofta räcker det med 3-möten. Vi försöker erbjuda ett första samtal inom en vecka.


Ni kan nå oss på telefon för ytterliggare information. MDFT är ett av oss registrerat varumärke i både Sverige och Danmark. Få tid över till annat! Skicka enkelt in en förfrågan.


Upp till st företag kontaktar dig med rätt förslag! Din sökning på parterapi södertälje gav företag och du har nått slutet av listan. Parterapi, eller om man så vill familjeterapi och familjerådgivning, jag använder här begreppen synonymt, är till för att hjälpa er att som par hålla er relation levande - alternativt, som en sista utväg att underlätta en skilsmässa under värdiga former, där båda lär sig av erfarenheten.


Jag tar emot vuxna, unga vuxna, tonåringar och föräldrar med tonåringar för kortare eller längre samtalskontakt, stödsamtal och konsultation. Jag är psykodynamiskt skolad med vidareutbildad i sexologi, korttidsterapi, psykosomatik, familjeterapi och sorgearbete. SiS ungdomshem Tysslinge utanför Södertälje tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk.


Tysslinge har fyra låsbara avdelningar för pojkar som har omhändertagits akut med stöd av LVU. Träffa psykolog online. Få hjälp med depression, stress, sömn, ångest, sexuella besvär mm.


Chatt- och röstsamtal kr. Maria Tsantaridou är psykolog specialiserad på depression, ångest, förlust, ADH ADD och Asperger. Lång erfarenhet – välkommen på terapisamtal i Stockholm.


Relationsfokus, parterapi och familjeterapi i Malm. Ingen annan samspelsbehandling. Täby: Trygghetscirkeln som del i beslutad insats. IHF är en manualiserad och effektutvärderad metod som vänder sig till familjer med komplexa problem, med målet att barnet eller ungdomen ska kunna bo kvar hemma.


Boken Lärobok i familjeterapi är den mest lättlästa och mest genomarbetare boken om familjeterapi. Marte Meo kan erbjudas, men aktualiseras oftast efter år. Contar Terapeuterna erbjuder KBT och stöd inom flertalet olika spetsområden så som anhörigterapi, familjeterapi , beroendeterapi och motiverande samtal. Kyrkans familjerådgivning är till för par, familjer och enslida som upplever relationsproblem. Parterapi, stödsamtal.


Familjeterapi södertälje

Vi har mottagning i Stockholm och Haninge. Förutom samtalsbehandling, arbetar vi med familjeterapi , psykoterapi och olika behandlingar där man får träna på att ändra sitt beteende i situationer då det brukar bli problem. Ibland kan man få komma på gruppträffar och träffa andra ungdomar som har liknande erfarenheter och problem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg