måndag 13 mars 2017

Att göra på barbados

Sevärdheter i Barbados : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Barbados , Karibien på TripAdvisor. Karnevaler på Barbados. Crop Over händer varje år, alltid första månda­gen i augusti. Och firar gör man på äk­ta Västindienmaner med en stor karneval i Bridgetown.


Gör din kryssningsupplevelse ännu mer magisk genom att välja att tillbringa några dagar i Barbados före eller efter din kryssning!

På ön finns mängder av historiska platser att besöka, både vid det parlamentariska muséet och landets nationalmuseum. De stora rev som omgärdar ön gör också att mängder av skepp förlist, vilket idag nyttjas som platser för dykning, där Stavronikita sannolikt är det mest kända. Att hyra bil kan vara ett alternativ om man vill åka runt och hinna se mycket på Barbados. Att åka taxi kan lätt bli dyrt, och ibland går bussarna ganska sällan till de mer avlägsna platserna.


Det många som hyr bil på ön och det är relativt säkert, men var alltid extra försiktig då många kör fort och vägarna är inte alltid de. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Barbados och gör det busenkelt för dig att utforska Barbados och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Barbados som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting.


De hyrde hela hotellet och vi hyrde alla helikoptrar på ön för att hålla paparazzis borta, berättar managern Elvis Medford medan han bjuder på , naturligtvis, en rum punch.

Du är välkommen att gå en runda på Sandy Lane. Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att förbättra säkerheten på webbplatsen och för att visa dig personanpassade annonser. Klicka här för att läsa mer eller kontrollera dina inställningar. Genom att klicka på eller navigera på webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.


På Barbados finns över stränder att välja mellan. På sydkusten är vind- och kitesurfing uppskattade nöjen då det blåser mer här. På västkusten är det lugnare, med klassiska paradisstränder kantade av palmer och med finkornig, vit sand. De flesta stränder har goda faciliteter så man kan stanna hela dagen om man vill. Det finns mycket kul att företa sig på Aruba.


Du kommer antagligen inte att hinna med allt du tänkt göra under ett enda besök, men det är helt okej. Det ger dig en anledning till att komma tillbaka många gånger och uppleva allt vad Aruba har att erbjuda. Boka en kryssning till Barbados. Med TUI kan du även kryssa till Barbados.


Att åka på kryssning är ett bekvämt sätt att resa och du får se fler resmål på en och samma resa. På en kryssning till Barbados kommer du även göra stopp i Söderns pärla Puerto Rico och vid praktfulla ön St Lucia. Här kan du se alla TUIs kryssningar i. Saker att se och göra under er Barbados resa.

Här nedan följer ett litet urval av vad ni kan hitta på när ni reser till Barbados : Barbados kuster kantas av långa, vita sandstränder där man kan avnjuta lata dagar. Bäst är att bada på den karibiska sidan då Atlantsidan är mer ström, och lämpar sig utmärkt för windsurfare. Många väljer sedan att återvända för att spendera en hel semester hos oss. Oavsett om din vistelse varar fem timmar, fem dagar, fem veckor – eller kanske till och med fem månader – lovar vi att Barbados kommer att bli den destination du tänker på , och längtar till, när du drömmer om härligt avslappnade och roliga dagar i solen. På denna strand bör nämligen vilda grisar som simmar runt i havet och hänger på stranden.


Ta chansen att simma med grisar och få en upplevelse du sent kommer att glömma. På Bahamas finns det mängder med vattenaktiviteter att göra med alltifrån paddleboarding och flyboarding till kitesurfing och snorkling. Du kan också göra kontantuttag i bank eller uttagsautomater.


Att njuta är att äta på Barbados. Skäm bort dina smaklökar med utsökt karibisk mat på någon av Barbados restauranger. Se solen som sakta går ned i det turkosa havet samtidigt som du avnjuter en storslagen middag på en prisbelönt lyxrestaurang. Teide är Spaniens högsta berg och är en självklar etta på listan över saker att göra på Teneriffa. Att resa på nyår börjar bli allt vanligare, börjar Svensken möjligtvis bli nyfiken på vad som finns utanför comfort zonen?


Här är tips på saker att göra på nyår om du känner för att resa iväg. Res upp till fjällen eller iväg till Gotland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg