fredag 6 juli 2018

Underhållsstege tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.


Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Köp Takstege här Du hittar alltid bäst pris hos oss! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Med Wibe Ladders underhållsstege står du säkrare på taket vid underhållsarbete.


Stegen rullas upp till taknock med hjälp av hjulen och vänds så att kroken griper tag om nocken. Lämplig för branta tak. Observera att detta är en underhållsstege och ej en fast takstege. Den är således inte godkänd för sotararbeten.


Vi marknadsför de ledande märkena och hjälper dig att finna en lösning som du blir nöjd med. Allt från enkla produkter till specialanpassade. Takkrok för en komplett underhållsstege. En komplett underhållsstege består av komponenter - Stege, takdistans, takkrok samt skarvsats. Kroksatsen inklusive hjul möjliggör att rulla upp stegen på taket.


Stegarna är tillverkade av aluminium vilket gör dem lätta men ändå väldigt hållbara och väderbeständiga. Passar stegbredd på 4mm. Max avstånd mellan takdistanserna är m. Jag har lite ekonomibyggnader som behöver takomsorg, så jag byggde en underhållsstege med Zarges nockkrok med hjul samt två ihopbultade 3m alu-stegar från byggmax. Precis som banco skriver är det ett h-vete att vända den, 6m stege plus lite trall som distans mot taket väger en del. Men även om det är tungt tycker jag det funkar bra (en person med lite vilja klarar det).


Underhållsstege tak

Det är farligt att gå på tak. Varje år skadas människor, några allvarligt, som har fallit ner på grund av bristande säkerhet. Vilka fasta säkerhetsanordningar som ska finnas på din villa beror på husets fasadhöj takets lutning och när huset är byggt.


I vårt produktsortiment hittar du installationsfärdiga paket med SafeGrip takstegar för alla tak , i flera olika längder. I vårt sortiment finns även enskilda fästen, tilläggsutrustning och andra takstegstillbehör för alla typer av tak. Takstegar används som en förbindelse mellan fasadstegar och takbryggor.


Underhållsstege tak

Kroken monteras på stegen med medföljande gängstång och muttrar (a). Sveriges största utval av underhållsstegar! Har du frågor eller behöver hjälp står vår kunniga kundservice redo att assistera dig. Monteringstillbehör passar till tegel- och betongpannor samt släta tak.


Se övriga bilder eller produktmanual. Kontakta gärna vår kundtjänst vid övriga frågor. Behöver du en stege för underhåll på taket ? Vår underhållsstege är perfekt när du behöver göra all form av takarbete.


Vi skulle vilja säga att det är vår mest populära produkt då den tilltalar både hemmafixare och yrkesproffs. Med Wibes underhållsstege står du säkrare på taket vid underhållsarbete.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg