tisdag 24 juli 2018

Kbt terapi västerås

Kbt terapi västerås

Hos oss arbetar över 1leg. Träffa någon helt utan väntetid eller remiss. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! En podcast som vill utmana människors bild av psykiska sjukdomar. Få bort din ångest med effektiv ljudbok. KBT - Terapin syftar till att tydliggöra dessa mönster och tillsammans med mig som samtalsterapeut utforskar vi nya strategier för att stärka dina behov och din förmåga att hantera svårigheter i form av stress, utmattning, oro, nedstämdhet, ångest och upplevelse av att inte räcka till.


KBT psykoterapi i Västerås ! Du kanske har det jobbigt just nu eller har det besvärligt i din relation? Känner du att det vore bra att prata med någon professionell utomstående person? Då har du kommit rätt! KBT Västerås är synonymt med vår verksamhet där vi erbjuder KBT terapi utan långa väntetider på vår mottagning i Västerås. Vi använder en aktiv samtalsteknik som gör samtalen konstruktiva och jordnära.


För att undvika onödigt tunga och mörka samtal är vi aktiva i samtalet och leder det på ett avslappnat sätt framåt. Jag är sedan många år legitimerad psykoterapeut, inriktning KBT , med auktorisation av sfKBT och är utbildad handledare. Kbt i Västerås , KBT , Kognitiv beteendeterapi, Kognitiv psykoterapi, Kognitiv terapi , Par- terapi , Familjeterapi, Familjebehandling, Coachning, Handledning. Hos RC Samtalsforum kan Du få det terapeutiska stöd Du behöver. KBT står för Kognitiv Beteendeterapi och är en form av terapi som ligger till grunden för behandlingarna hos RC Samtalsforum.


Du kan också söka terapi med färdigutbildad terapeut. Väntetiden är kortare och om vi inte kan erbjuda samtal inom några veckor förmedlar vi kontakt med någon av våra samarbetspartners. Kostnaden för ordinarie KBT terapi är från 7kr och uppåt per samtal. KBT KBT - terapi i Västerås. Hur KBT kan hjälpa Dig.


Syftet med KBT är att förändra tankar, känslor och beteenden som oftast är orsaken till problemet. Det är en strukturerad och målinriktad behandling som går att. Psykoterapimottagning finns i Västerås , Örebro, Enköping och Stockholm. KBT kan framgångsrikt användas vid terapi mot depression vilket du kan få hos oss.


Till vår mottagning i Västerås är du välkommen för att snabbt få hjälp, stöd och handfast vägledning så snart du känner av en depression. Sidan saknas Sidan du försöker nå finns inte längre kvar. För lokala kontaktvägar se nedan.


Vi finns på Bondegatan i Västerås E-post: vasteras. KBT Västerås - RC Samtalsforum - Regina Calnaris Min grundutbildning är till beteendevetare, därefter är jag vidareutbildad till leg. Vad kan jag hjälpa dig med? KBT inriktning vid Uppsala Universitet.


Kbt terapi västerås

Har du behov av en professionell samtalskontakt med KBT -psykolog? En privat psykologmottagning i centrala Västerås. Sundell Psykologtjänst erbjuder professionella samtal utifrån kognitiv beteendeterapi ( KBT ) samt ledarskaps- och organisationsutveckling utifrån organizational behavioural management. Detta sker till exempel i form av föreläsningar, Bio Existens och samtalskvällar för allmänheten. All kontakt med familjerådgivningen sker frivilligt, utan registrering och vi för inga journaler.


Familjerådgivningen har sträng sekretess, som bland annat innebär att det är möjligt att vara anonym. Varje samtal varar i genomsnitt en och en halv timme. För dig som bor i Västerås tas en avgift på 1kronor ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg