måndag 9 juli 2018

Parcoaching

Det centrala i parcoaching är er relation till varandra. Vi utgår från er nuvarande situation, klargör hur ni vill ha er framtida relation och arbetar med att ta er dit ni vill. Detta sker tillsammans med en professionell coach som leder er framåt i processen och hjälper er till autentiska handlingar. Hon har en bakgrund som chef och företagsledare med lång erfarenhet av att sätta mål och följa upp dem.


Monika har i över år arbetat med försäljning och säljledning och nås på: monika. Parcoaching hjälper er att leva i en relation.

En relation kan vara lika krävande som underbar och vill båda att den ska fungera så finns alla förutsättningar. Med en stark självkänsla får du livsglädje och bra relationer. Här kan du få den hjälp du behöver för att komma loss och känna att du lever.


Min uppgift som coach är att genom att ställa frågor hjälpa er att upptäcka tankar och uppfattningar som kan vara begränsande för er. Priset för parcoaching med oss båda närvarande är 9kr inkl moms för minuter (exkl moms för företag), där vi föreslår att ses timma vid det första tillfället och därefter eller timma per tillfälle utifrån behov. I samband med parcoaching erbjuder vi också Relationsboxen till specialpriset 2kronor, se.


PsykosyntesForums parcoaching ger ökade färdigheter i att relatera, kommunicera, förebygga konflikter, lösa konflikter. Vi stöter på svårigheter och utmaningar som vi inte alltid förstår eller kan ta oss ur.

Vissa väljer att lägga locket på, leva parallellt med varandra, men känner inte den närhet och närvaro som de önskar. I en parcoaching (både hetero eller gay är såklart välkomna) möts vi med båda parter samtidigt, och utforskar bådas behov,. Vi kommunicerar olika och ibland är det svårt att förstå hur en annan person tänker, känner, vilka behov och önskningar den har.


Jag stöttar dem som vill förbättra sin relation och öka glädjen och samhörighetskänslan. På samma sätt som i all. Problemet kan gälla parrelationen, relationen till en god vän, en kollega, en förälder eller ett barn.


Oavsett vilken relation det handlar om kan det vara smärtsamt och ta mycket energi i anspråk. Beroende på din situation finns det olika möjligheter att komma vidare. Du kan välja personlig coaching, parcoaching eller en kombination av. Boka Relationscoaching ( parcoaching ) 1min , 1. Förslag på upplägg Båda parterna har vars ett samtal för sig, för att i ett tredje samtal komma för coaching samtidigt.


Avbokning som uteblir eller sker samma dag, debiteras fullt. Hittar du inte en tid i kalendern som passar kan du ringa eller maila mig. Coaching har ett framtidsorienterat fokus och betonar det ni vill lyckas med istället för att fokusera på det som inte fungerar.


Vi talar inte om det som har varit, det kan vi inte göra något åt. Däremot kan förändring börja nu och fortsätta. Genom samtal, enskilt och tillsammans, skapas förutsättningarna för förändringen och de gemensamma målen.


Ett bra parförhållande kan alltid fördjupas och bli bättre.

Vi upptäcker och ser varandras styrkor, bekantar oss med våra egna och partnerns värderingar, önskemål och drömmar. Båda parter kommer till tals och vi skapar förutsättningar för att lyssna och höra varandras behov. Att leva i en kärleksrelation lär vara det svåraste som finns. Det har delvis att göra med att vi blir väldigt sårbara när vi har öppnat vårt hjärta till.


När jag sagt hej till det officiella arbetslivet, men inte lyckades landa i min nya tillvaro blev jag rekommenderad av en god vän att bli coachad. Vi arbetar med individ och organisationsutveckling för. Gemensam TID lyxtid för och med varandra – Kursen kommer att arrangeras i Helsingfors. Datum är under planering.


Ta kontakt för mera information. Personligt ledarskap dagar. En livsförändrande utbildning för dig som vill ha god hälsa, hög livsenergi, känslomässig frihet och djupa, äkta relationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg