fredag 13 juli 2018

Singelresor senior

Singelresor senior

Fina erbjudanden för seniorgrupper. Kryssa till Tallinn eller Riga! Handla till förmånliga havspriser. Unna dig egentid och åk på en singelresa med Solresor. Här har vi samlat hotell som erbjuder singelrum till bra priser.


Vi åker västerut och besöker San Francisco och det berömda Alcatraz innan vi fortsätter till surfarnas ö Hawaii. Visst kan det vara skönt att komma iväg ensam på en semesterresa – att få bestämma allt själv utan kompromisser med familj eller vänner. Vi Seniorer , mötesplats för alla som är över år. Erbjudanden inom Seniorresor - Har du äntligen tiden och möjligheten att resa till ditt drömresemål? Här hittar du allt från spännande till avkopplande resor i. Alla seniorer och pensionärer är välkomna att bli medlem i Smart Senior.


Kravet vi har är att du fyllt år. Våra Ving-solo resor perfekt för dig som vill åka ensam på en resa. I vårt breda utbud hittar du resor för dig som vill resa själv. Ordnar långresor för singlar av äventyrs- och upplevelsekaraktär till resmål som Peru, Kina och Costa Rica. På de flesta resor är allt inkluderat - måltider, måltidsdrycker, alla utflykter, aktiviteter och svensk guide.


Däremot kostar det extra om man vill bo ensam i dubbelrum. Res ensam tillsammans med andra och dela stora upplevelser. Singelresor Så mycket bättre tillsammans.


Du bor i enkelrum och rår dig själv eller delar med någon annan resenär. På dessa resor kan vi oftast erbjuda fler antal enkelrum. Resorna är några utvalda datum på destinationer från vårt ordinarie program. Reseklubbsresor med Senioren : Hälsoresa till Kroatien dagar maj – Läs mer Sardinien dagar maj – Kommer snart.


VILL DU RESA SNART – INOM MÅNADER – SE VÅRA Sista Minuten erbjudanden Nedan finner ni aktuella SPF-resor. Observera att det är två kalendarier efter varandra. Vi har hittills fått fullt på våra resor vi arrangerat och har väl aldrig upplevt så mycket skratt, glädje, respekt och gemenskap. Vi har arrangerat resor till Brasilien, Sydafrika, Portugal, Cuba m. Vietnam 2-Mars Denna resa är bokningsbar och allt finns att.


En del av våra gruppresor och äventyrsresor är speciellt utvalda singelresor. Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam, eller tillsammans med en eller flera kompisar, föräldrar eller vuxna barn. Par är däremot inte tillåtna på singelresorna – men självklart på alla våra andra avgångar. Jämför och boka en billig Seniorresor-resa till Spanien.


Singelresor senior

Spara pengar på Seniorresor erbjudanden till Spanien, Gran Canaria, Kanarieöarna. Sveriges mötesplats för golfande seniorer. Idén med Seniorgolf är att ge den aktive, moderna senioren ytterligare ett område för kvalitet i livet. Visionen är att alla skall få upplevelser som är unika genom sitt medlemskap.


Undanta AdBlock för domän viseniorer. Följ med PRO medlemsresor på en vacker vårkryssning på Rhen, en av Europas längsta och mest betydelsefulla floder. Vår kryssning tar dig genom tre länder.


Singelresor senior

Välkommen till Singelgolf. Vi arrangerar golfresor för singlar. Vi har bara en regel och det är att du är singel (när resan börjar).


Vi har finkammat jordklotet på jakt efter världens bästa vandrings- och cykelresmål. Resultatet är ett 30-tal oförglömliga reseäventyr till fots och på cykel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg