onsdag 25 april 2018

Spotskena tak

I vårt stora utbud finner du SPOT och många andra varumärken. Spot et plafonnier en promotion. Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här.


Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen!

Ger även en mäktig effekt vid belysning av tak. Markslöjd Track Skena inkluderar även ändhylsa och I-koppling (rak koppling) i vit plast. Man fäster den i tak eller vägg med två skruv. Kan kopplas ihpo till max 2m. Spotskenor eller spotlights på skena används ofta där du behöver en bra och stark allmänbelysning eller punktbelysning.


Spotskenor monteras antingen på takkrok eller skruvas upp i taket och många modeller är dimbara. Spotlight tak är enklt att placera och rikta dit du vill. Bland annat tack vare att de inte blir så varma och är energisnåla blir LED-alternativet allt populärare för spotlights eller downlights.


En led spotlight kan ge bra arbetsbelysning, men också användas för att skapa effektljus genom att punktbelysa.

Visa upp dina rum och favoritsaker med vårt stora utbud av LED-takspotlights. Med justerbara takspotlights kan du rikta ljuset precis som du vill ha det och lägga. Om du vill belysa en särskild del av din inredning med precision är en spotskena det perfekta valet.


En modell med individuellt rörliga ljuskällor gör dessutom att du kan få ett omfattande, behagligt allmänljus i rummet. Det finns många variationer och olika typer av spotlights. Det vanligaste och enklaste alternativet är en fast armatur som monteras i takkroken, men ett smidigt och flexibelt alternativ är spotlights på skena. Monteras vertikalt på väggen eller horisontellt i taket.


V 1-fasskena hittar du hos Elbutik. Med dessa skensystem för spotlights av 1-fas-typ blir montaget av spotlights i taket snyggt och enkelt. Och en ställbar takspot ger massor av ljus där du behöver det – för att lyfta fram en tavla eller ge belysning åt en bänkskiva. En spot i taket lyser upp det du älskar. Kolla in våra spotar för din bosta även spotar med inbyggda LED-ljuskällor.


Köp SPOT hos Widforss. Min hantverkare har installerat en spotskena tak (Dimmer) som tänds av sig själv på lägsta nivå. Att använda takspotlights är en snygg och praktisk lösning för att få riktigt bra belysning.


Nice spotrekke med justerbare armer er en meget anvendelig lampe med retningsstyrte lys, og er beregnet til bruk i tak. De justerbare armene gjør det enkelt å justere lyset dit det trengs. Denne lampen blir solgt uten lyspærer så du selv kan velge etter behov, se vårt store lyspære sortiment.


Påbyggnadsbar strömskena tillhörande Link-systemet från Nordlux.

Den kan monteras, snabbt och enkelt, likväl på vägg som i tak och utgör ryggraden av systemet i vilket du sedan kompletterar med spotlightsarmaturer, adaptrar och skarvkopplingar. Star Spotskena (Rund) från Örsjö. Skenan levereras tillsammans med ändförslutningar. I vissa fall behövs inte kraftiga spotlights på skena för att belysa lokaler. Downlights brukar vara benämningen för LED spotlights som är infällda i tak.


Dessa typer av spottar kan vara stora och små med både fast eller riktbart ljus. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och. Stort utbud från marknadsledande varumärken.


Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg