onsdag 25 april 2018

Brandluckor tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. En brandgasventilator, eller röklucka som det också kallas, monteras vanligen i taket , på fasaden men den kan också monteras i marken och är i första hand till för att leda bort livsfarlig brandgas. Tyvärr är bränder något som händer vare sig vi vill eller inte och det är alldeles för många som skadar sig i samband med brand.


Rökluckor kan också förses med elmotor och öppnas och stängas elektriskt och då ingå som en del i byggnadens komfortventilation. Varje leverans kundanpassas så att utförande, storlek, kulör och materialval passar befintligt tak och behov av ventilation. De kan förses med genomskinliga lock för att släppa in dagsljus.


Fungerande brandventilation i form av rökluckor och brandluckor måste finnas i större fastigheter.

Luckorna öppnas manuellt eller automatiskt vid en brand. Ett bra brandskydd är mycket viktigt och det gäller att välja produkter av hög kvalitet! Fungerande rökluckor är idag ett lagkrav där det yttersta ansvaret ligger på fastighetsägaren. Eftersom vi har egen tillverkning kan vi hålla låga priser samt vara flexibla och tillmötesgå våra kunders önskemål. Välkomna att kontakta oss för prisförslag på lämpliga produkter.


Denna sida visar leverantörer av Rökluckor, brandluckor , ventilationsluckor. Läs mer om varje tillverkares brandluckor , rökluckor, ventilationsluckor på respektive sida eller hemsida. Kontakta företaget direkt eller skicka en förfrågan om ventilationsluckor, rökluckor, brandluckor , till en eller flera leverantörer.


Här hittar du brandluckor som löser även de mest omöjliga situationer och skapar brandsäkerhet för transportsystem av alla slag. Genomgående eller brutna, horisontella eller vertikala, hängande eller fasta – vi har innovativa lösningar för alla system. Icopal tillverkar och marknadsför byggmaterial samt utför entreprenader såsom takarbeten inom bygg- och anläggningsområderna. Vi har nytt tak till dig!


Med års erfarenhet behärskar vi det mesta inom tak. Lägg tryggt ansvar hos oss och du behöver inte oroa dig för ditt tak mer. Vi utbildar även andra med våra kunskaper inom ämnet. Vi installerar, underhåller och utför funktionskontroll av rökluckor.


Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning om hur ni bäst skyddar er mot brand. Du har väl inte glömt bort dina brandluckor ? Vid en brand räddar väl fungerande brandgasventilation liv och minskar skadorna.

Enligt lagen är det fastighetsägarens ansvar att regelbundet kontrollera, dokumentera och säkerställa att luckorna fungerar! Snö, isbildning, sol och skräp är faktorer som gör att ditt tak åldras och kan spricka. Genom årlig service och tillsyn slipper du otrevliga överraskningar och oväntade utgifter.


Därför rekommenderar vi ett kontinuerligt underhåll av ditt tak , i form av ett serviceavtal, som upptäcker och åtgärdar brister. Många tak kräver särskilda lösningar, vid exempelvis brandluckor , takfönster och andra genomföringar. Vill du kan vi också se över befintliga tätskikt för att minimera risk för framtida läckage.


Vi utför nyproduktion, renovering, omläggning och service på tak av papp, duk, plåt och tegel. Nedan följer ett urval av våra tjänster: - Takrenovering av Tegel, Plåt och Papp. Tätskiktsarbeten vid Takläggning, Terassbjälklag, Inbygda tätskikt, Sedum, Torvtak, Gröna tak. Taktvätt och Mossborttagning.


Luckan måste sedan återställas från taket. Komfortventilation med gasfjäder. Magnet kan kombineras med en komfortmotor. De två olika systemen fungerar helt oberoende av varandra.


Med andra ord går det att ha locket lite öppet för komfortventilation och ändå få full brandöppning med gasfjädern. Vanliga exempel på användningsområden brandlucka Daloc Sär källare, vindar och industrilokaler. Brandklassad lucka av stål.


Hos oss finns allt under samma tak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg