tisdag 10 april 2018

Kärleksbrev

Kärleksbrev ” handlar om svek, otrohet och tiden efter ett förhållande. Det är Hov1s andra singel efter succélåten “Hur Kan Du Säga Saker”. Ett old school kärleksbrev är ett bortglömt och underskattat sätt att visa sin kärlek på.


Och det behöver varken vara långt eller komplicerat för att bli en fullträff. Ett kärleksbrev kan se ut på oändligt många sätt, men det finns några tips och knep man kan använda.

Både killar och tjejer skriver kärleksbrev , drömmer om att skriva kärleksbrev och tycker om att få kärleksbrev. Det är ingen skillna alla tycker om att få höra att någon gillar en. I Storbritannien har man haft en omröstning om vem som har skrivit historiens vackraste kärleksbrev – lagom till alla hjärtans dag. Vi blir gamla och vänjer oss vid varandra.


Johnny Cashs kärleksbrev till sin fru June. Vi läser varandras tankar. Vi vet vad den andra vill utan att fråga. Ibland irriterar vi varandra lite.

Vi gör våra val utan att se de djupare konsekvenserna förrän det är för sent. Ett bra exempel på kärleksbrev. Så hur kan du skriva ett kärleksbrev där du visar hur mycket du uppskattar din partner och den relation ni har tillsammans? Försök att komma in i rätt sinnesstämning innan du börjar skriva.


Du betyder mer för mig än ord kan uttrycka. Armarna som tar hand om mig och viskningarna som ger mig liv. Du är min följeslagare i livet. Tips, råd och vackra exempel Dategate. The uploader has not made this video available in your country.


Denna gång ser vi dem i A. Nu gästas vi åter av Birgitta Ulfsson och Iwar Wiklander som under två kvällar framför sin hyllade uppsättning av A. Gurneys Pulitzernominerade. Nu är de betydligt äldre men vänskapen, som inleddes med en inbjudan till barnkalas, har bestått. Melissa och Thomas har känt varandra sedan de var åtta år.


Samhället och brevskrivarna har förändrats men syftet med breven har alltid varit detsamma. Så långt tillbaka i tiden man kan tänka sig har kärleksbrev på något sätt funnits.

Vi är inte helt obekanta med att kärleksbrev både kunde skickas med flaskpost eller med brevduva förr i tiden. Den sistnämnda hamnade direkt på plats på Spotify-topplistan i Sverige. Användas som bevis vid rättegångar, särskilt i äldre tider när otrohet var ett brott.


Och att skicka iväg ett kärleksbrev utan att vara riktigt säker, det kan bli hur pinsamt som helst. För att inte tala om alla som inte blir avsända. Som skrivs, rivs eller kanske hamnar i byrålådan. Skriv ett kärleksbrev. Så här skulle i alla fall Farbror Torsten skriva om han kände till någon av motsatt kön (förutom de kvinnor som inte vill veta av honom, det vill säga de som träffat honom).


Orden du strax ska läsa kommer från Bibeln. De kommer att förändra ditt liv om du tar emot dem för de kommer direkt ifrån Fadern, Guds hjärta. Han är den Far du alltid önskat dig att du hade. Skälkniven - ett medeltida kärleksbrev ? I runskriften på en medeltida skälkniv kan man läsa en sällsynt kärlekshälsning från medeltiden.


Här är hans kärleksbrev till dig! Kanske har den använts som gåva vid ett bröllop, eller är det kanske en vädjan från ett fall av olycklig kärlek? På många sätt kommer jag från samma mörka stig som du. Och han gör det med ett kärleksbrev : ”Hej kära chef Jag är lite smått oroad.


Hur står det till i vår relation egentligen? Kan vi göra saker och ting bättre? Ganska många kärleksbrev böra ha skrivits under mänsklighetens sammanlagda tillvaro, från kilskriftskorrespondensernas tid till vår. Här kommer lite tips från mig.


Kanske ingen statistiker ännu försökt sig på någon kalkyl i ämnet, men det är tydligt att även den mest försiktiga uppskattning måste leda till astronomiska tal. Till det sötaste på hela jorden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg