måndag 30 april 2018

Bensaltensid tak

Sällsynta produkter av hög kvalitet som inte enkelt går att hitta i andra butiker. Ett stort sortiment med varierande produkter till lägre priser. Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här.


Enda som jag egentligen saknade som kan anses viktigt var någon typ av handhavandeinstruktion, t. Bensaltensid och x delar vatten användas.

Tack för ett intressant inlägg och mycket matnyttig information! Precis som många andra har jag genom årens lopp haft återkommande problem med mossa på tak och takpannor. Därefter tar den katjoniska polymeren över. Katjonisk polymer är en vattenlöslig, positivt laddad plast. Den är så ren att den är godkänd för kontakt med livsmedel i livsmedelsindustrin.


Lösningar innehållande ämnet kan brukas för de flesta typer av mossborttagning. När bensaltensid används för fasad- och tak -tvätt, späs den koncentrerade lösning ut och dess koncentration kan varieras något beroende på behov samt tåligheten hos de material som skall rengöras. Spara enorma pengar på antimögel och algmedel genom att blanda själv.


Den nya generationen medel mot alger, svamp, mögel, mossa, påväxt och lavar är bara utspädd bensaltensid (bensalkonklorid).

Ren högkoncentrerad i lösning. Priset är inklusive moms, är Du företagare och vill veta priset. I Bruksanvisningarna finns information om angrepp på specifika material, egenskaper samt förberedelser, spädning och användning. För att spara en fil på din. Välkommen till Mitt Biltema.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en. Kort version: akta ögonen. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Vilket lett till att den kemiska föreningen används i flera olika typer av medel mot mossa. Spädd till motsvarande koncentration kostar Biltemas dock fortfarande bara av priset för Tak GTI. Men det kan ju vara ganska viktigt att notera att Biltemas är 3ggr svagare än Tak GTI, INTE tvärtom som anges ovan.


Tak GTi är ett långtidsverkande medel som gör att mossan tappar fotfästet efter några månader och gör ytan ogästvänligt. Man skulle kunna beskriva det som ett starkt diskmedel. Koppla dunken till vattenslangen och spola ut medlet med högt tryck så får du precis rätt koncentration. En förpackning räcker till cirka 1kvadratmeter. Ligger ditt tak i skuggan?


Mossa gillar inte sol, så ligger taket i skuggan bör du hålla extra koll. Ett tak utan beläggning släpper igenom mycket fukt – är pannorna fuktiga under en längre tid så ökar risken för att mossa ska börja växa. Sortimentet består av nyutvecklade produkter som tillverkas och säljs till.

Ett problem med gamla tak är inte alltid det man ser utan det man inte ser. Det är pappen som är tätskiktet och pannorna skyddar pappen från solens UV-strålar. Dessutom har olika vinstdrivande krafter efter förbudet mot mögel- och alggifter i färg börjat saluföra kemikalien för att man formligen ska dränka in husets tak och fasader i förebyggande syfte eller direkt bekämpning av påväxten. Vi kan på flertalet kommersiella handelsplatser utläsa att tensiden är lätt nedbrytbar i naturen.


Rengöringsmedel som tar bort alger, mögel, lav, fett, sot och annan smuts på staket, fasader. Grön-Fri har en förebyggande effekt eftersom näringsämnen på ytan neutraliseras. Etablering av ny påväxt kan ske först när nya näringsämnen har fastnat på ytan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg