onsdag 15 januari 2020

Viaplay konto enheter

Viaplay konto enheter

Se svensk TV inom min. Du kan ha upp till fyra stycken enheter registrerade på ditt konto , en enhet kan exempelvis vara en dator, mobiltelefon, surfplatta, spelkonsol eller Smart TV. Skulle det vara så att du uppnått max antal enheter så kommer du mötas av ett meddelande som påpekar just detta. Nu kan du logga in med koden du har på din skärm.


Fortsätt till inloggning. Ett konto raderas efter månaders inaktivitet. Hyr filmer på nätet och se live sport som Champions och Premier League.


Dessutom kan du streama via webbplatsen viaplay. Tjänsten har mycket skandinaviskt innehåll och nya filmer, samt att man får tillgång till tjänsten via många olika enheter. Tyvärr finns inte lika många bra, äldre filmer eller amerikanska serier. En enhet registreras så fort du loggar in på den.


Webbläsaren räknas som flera enheter om de är olika datorer. Vid månadens slut återställs alla enheter från ditt konto och du kan kolla från nya enheter eller de du tidigare hade. Du har idag möjligheten att streama TV, sport och film på ett stort antal olika enheter. Våra avtalspartners kräver dock en begränsning av antalet enheter som kan kopplas till ett konto så att inte ett konto kan användas av ett oändligt antal olika personer. Här kan du välja kvalitet och genast märka stor skillnad om din uppkoppling tillåter det.


Detta gäller främst sportevenemang men även de flesta filmer och serier. Viaplay har alla TV serier och kanaler online. I mobila enheter kan problem med uppspelningen bero på dålig täckning. När du registrerar dig behöver du använda ditt kundnummer hos Sappa och därefter anger du din e-postadress.


Viaplay konto enheter

Ladda ned den här appen från Microsoft Store för Xbox One. Enhet – När du är utomlands ska du även ha en enhet att streama från, det säger sig själv. Att kunna ladda ner material offline och hur många enheter som kan vara kopplade samtidigt är konstant.


Som max kan man ha fyra enheter registrerade per konto. Där du befinner dig just nu kan du inte registrera ett nytt konto eller köpa och byta paket. Kontakta kundservice om du har några frågor. Titta var som helst, när som helst, på ett obegränsat antal enheter. Logga in med ditt Netflix- konto för att titta direkt på webben på netflix.


I det vanliga abonnemanget ingår det massor av filmer och serier för barn på svenska. Hantera ditt abonnemang direkt på nätet och få hjälp via ditt konto. Administratören kan inte komma åt sidan Mina enheter.


Du måste logga in på ditt G Suite- konto om du vill se information om alla mobila enheter som du använder på jobbet eller personligen. Du kan bara hantera en enhet om den är påslagen och ansluten till ett nätverk. Du kan inte hantera din enhet om den är i flygplansläge. Någon använder mitt viaplay konto så jag inte kan kolla på det själv.


Viaplay konto enheter

Eftersom jag inte vet vem denna någon är, så undrar jag - varför finns det ingen. Der, hvor du befinder dig lige nu, kan du ikke oprette en ny konto eller købe og skifte pakke. Om du är inloggad ska du logga ut.


Denna borde funka, först till kvarn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg