måndag 20 januari 2020

Träningsresa singel

Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Hitta billigaste resan här. Koppla av på semestern. Njut av mat och dryck.


Boka en träningsresa till något av våra resmål och se fram emot aktivitet, sol och värme. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Trenden med träningsresor har fullkomligt exploderat bland svenskar och för fjärde året i rad erbjuder vi våra medlemmar att följa med oss på Mötesplatsens Training Camp till soliga Portugal. Den april – maj åker vi och hoppas att du vill hänga med oss då. Följ med tillsammans med våra duktiga och välutbildade instruktörer på utvalda avgångar och hotell, med olika teman t. Vi åker till Kreta och TUIs Blue Star Euphoria Resort. En vecka fylld av träning, dans, matlagning och allt som får oss att må bra väntar! Vi har träningresan och löparresan för dig!


Med ett brett utbu ca 60-pass i veckan och allt från km. GO TRAINING - Klassiska träningsresor. Våra träningsresor riktar sig till den aktiva som vill optimera sin träning, utvecklas, utmanas och ha roligt men också till den som vill komma igång, få en nystart och fördjupa sitt intresse inom vissa träningskoncept. Här har vi med oss våra egna coacher som är experter inom sitt område. Träningsresor med Ving.


I vår träningskalender finner du träningsresor och gästspelsveckor med specialschema och coachning av professionella instruktörer inom en viss sport eller aktivitet. Alla tränings- och gästspelsveckor sker tillsammans med utvalda samarbetspartners. Jag har ingen erfarenhet av träningsresor på sommaren, men jag åkte till Monte Gordo i Portugal en vecka i mars förra året och det var en underbar semester. Dagen började med strandjogg innan frukost och sen var det diverse pass under dagen innan det var dags för mat och föreläsning. Portalen Snowlove ger svenska singlar möjlighet att träffas på så kallade singelresor.


Förutom skidåkning i Europa och afterski i alpbodar, lägger man fokusen på att ha kul och lära känna andra singlar. I'm laid back and get along with everyone. Looking for an old soul like myself. My interests include staying up late and taking naps.


If you are a middle-aged man looking to have a good time dating woman half your age, this advertisement is for you. Bokade igår in mig vill du också på träningsresor till träningsresor. Söker du en aktiv semester? Vi erbjuder träningsresor från Sveriges största arrangörer till destinationer som Greklan Kanarieöarna och Thailand. När du åker iväg på en härlig hälsoresa får du det bästa av två världar – sol och semester men även motion och välbefinnande.


I vår får singlar chansen att följa med på Mötesplatsens träningsresa. Där kommer Malin Johansson från Let´s Dance lära dem dansa i den Portugisiska solen. Det finns ju så många aktiviteter för dem som älskar att resa ensam.


Ibland har man det bäst utan resesällskap! Dock inga planer för det till hösten. Läs mer om alla fördelar. Däremot planerar jag att jag har träffat Mr Right, att vi springer på museer, skrattar tillsammans över ett glas vin och lite tända ljus och har det allmänt trevligt.


Men det kanske är en annan tråd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg