fredag 17 januari 2020

Vad gillar tjejer att höra

Vad gillar tjejer att höra

Säg att du har pratat med en tjej en stund och fångat hennes intresse, du vet att du gillar tjejer som är intresserade av musik. Han väljer att fokusera på dina bästa sidor och är glad över att ha träffat någon som är som du. När ni möter hans vänner på gatan presenterar han dig stolt för dem. Man har alltid kul med dig Ni skrattar ofta tillsammans och han hjälper dig att bli din bästa version av dig genom att tydligt visa vad han gillar med dig. När en tjej gillar och är attraherad av honom.


Skönt att slippa höra mer om killar som älskar spel och blir rädda när tjejer visar känslor. Tjejer som gör anteckningar på insidan av handen. Vi vet inte riktigt varför – och inte killen som sa detta heller.


Det är helt enkelt något han oförklarligt nog tänder på. Så killar, om du känner att du alltid verkar sätta din fot rakt i munnen, varje gång du öppnar det, läser dessa tio saker som vi vet tjejer gillar absolut höra. En av de viktigaste sakerna tjejer gillar att höra är sanningen.


Detta är mer än bara en kliché, det är ett faktum! Vi älskar nog alla att få komplimanger både killar och tjejer , men här är komplimanger som just tjejer älskar att höra ifrån killar. Att prata om sex med tjejer är kan vara svårt, men det är ofta väldigt intressant – och lärorikt för att säga det minsta. Men för att förenkla det hela valde vi att fråga ett stort urval tjejer om saker de vill att killar ska göra i sängen.


Här är en lista med de över saker tjejer vill att killar ska göra i sängen. Att veta hur man gör en tjej glad är bortom nytta för män, men utan att veta vad tjejer gillar att höra är det mycket svårare. Det här är vad man ska säga. De säger att nyckeln till en mans hjärta är genom magen, men för kvinnor är det genom att göra henne speciell. Jag inser att det är klyschigt, men jag blir tänd av män i uniform.


I samhället i stort vill jag förstås ha jämställdhet, men i sängen vill jag bli dominerad. Jag sticker inte under stol med att jag gillar välutrustade män, men tekniken är viktigast. En man med stor kuk är ingenting utan finess och fingerfärdighet.


Har ofta fått höra att jag är tyst vid sex. Att jag ska prata mer, men vad ska man säga? Några tips som killar gi. Hon vill inte verka som en kontrollerande surtant och försöker därför ge dig en chans att bevisa att du vet vad hon vill. Tips: Vill du undvika konflikt tar du reda på vilken mat hon gillar på typ första dejten.


Annars ber du henne vara mer tydlig med vad hon vill. Sex går att ha på väldigt många olika sätt och kan vara olika skönt beroende på vad man tycker om att göra. Här kommer en liten guide med vad man brukar få höra som snusälskande tjej , och vad man kan säga tillbaka för att bemöta kommentarerna. En sak som många förutsätter är att man som tjej gillar lite svagare snussorter!


För det första: vad spelar det för roll, vilken snussort man föredrar? Helt normalt är det också att både tjejer och killar gillar att göra sig fina samt att dofta gott. Har själv en son på år som älskar kläder och just parfym.


Vad gillar tjejer att höra

Har aldrig sett dina söta flickor i vulgära kläder och det visar att du har känsla för vad som är rätt. Gillar verkligen alla killar att Läs även, vrid vad gillar tjejer att göra i sängen ner Hemliga saker tjejer gör med sina bröst. Enligt män: fel som kvinnor gör i sängen MåBr. Då visar du att du kommer ihåg vad hen pratar om och du har ännu en anledning att höra av dig, utan att egentligen ha något att säga. Och alla gillar folk som kommer ihåg vad man säger, eller hur?


Vad gillar tjejer att. Håll konversationen vid liv Om ni pratar med varandra i sociala medier eller på sms är det smart att hålla konversationen vid liv. Tjej : Jag gillar verkligen att se på film! Relatering: Ja, det är så härligt att bara få uppleva en annan värld ibland. Nu har du lärt dig de grundläggande teknikerna för att prata med tjejer.


Jag ser fram emot att läsa dina frågor och funderingar i kommentarsfältet nedan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg