fredag 10 januari 2020

Takrondell

Takrondell

Markslöjd taklampa Huseby. Taklampa med vridbara lampor. Liten lamphållare (E14). Max 40W glödlampa eller motsvarande. En modern och häftig taklampa.


Den kromfärgade lampan ger en härlig modern känsla tillsammans med den stilrena designen. Den ger en bra belysning och passar bra i hela hemmet. Takkontakt ingår ej på grund av nytt EU direktiv.


Handla fraktfritt med snabb leverans direkt till dörren - Välkommen! Takspotlight av metall med riktningsbara lampor. Armaturen säljs med kvalitetsljuskällor från OSRAM (3x3W GULED)Energiklass A. Lägg till i Kom-Ihåg-Listan.


Ingen försäljning via hemsidan. Houston – takrondell med unik färgkombination. Svart och guld – tillsammans utgör dessa färger en mycket modern kombination. Den svarta skärmen har en gyllene insida.


Tack vare små hål i skärmen skiner ljuset och den gyllene insidan igenom. Kardo har ett modernt utseende, men även tidlösa kvaliteter. På ett runt takfäste av metall sitter tre rörliga skärmar, som också består av metall och som är förbundna med takplattan med leder, så att man kan röra dem som man vill. Snyggt och diskret upphäng.


Takrondell

Takrondell 3:a vit Belid. Passar till 3xkabel Ø8mm. Levereras inom 1-arbetsdagar. Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben. En praktisk och stilren takrondell från Belid.


Alltid snabbt och enkelt! Finns i flera olika färger, i storlekarna 3a och 5a. Upphäng på takkrok för tre pendlar. Kundtjänst med över års erfarenhet från belysning.


Här visas de senaste prisförändringarna som skett för produkten hos varje butik. Om en butik säljer flera varianter av produkten visas den senaste prisändringen. Takkoppen finns både som 3a och 5a, i flera färger.


Anpassad till takkrok för att dölja koppling och kablar till fem pendlar. En lampa i metall med opala glaskupor. Vill du göra din egna lampa? Här är en takbox som du kan koppla 5st lampor till för att hänga dom i grupp. IP-klassningen IPgör att den är godkänd för att användas i badrum.


Takrondell

De LED spotlights som levereras med armaturen är ej dimbara, men går att byta ut till dimbara GUspotlights. Cato rondell 3-spot, Cato 3-spot rak, Cato LED golvlampa m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg