onsdag 15 januari 2020

Tips att göra i stockholm

Find the best tourist and sightseeing recommendations for Stockholm. Hos oss hittar ni musikalpaket och teaterpaket till alla stora föreställningar i Göteborg. Boka hotellpaket med biljetter till alla stora musikaler och shower i Göteborg.


Men vad ska du hitta på när du redan varit på Gröna Lun Skansen och Vasamuseet? Här är tolv heta tips på kaféer, ba barer och mycket mer till dig som vill göra något nytt. Det finns en massa roliga saker att göra och uppleva i Stockholm.

Vi tipsar om olika sporter som t. Ballbreaker eller O´Learys för att kombinera både mat, dryck och aktiviteter – perfekt för familjen. Från roliga upplevelser för barn till aktiviter som passar par – och det är aktiviteter som inte kostar någonting. Här kommer mina bästa tips att göra i huvudstaden med barn. Passa på att ha en picknick och njut av dagen till fullo! När det är fint väder vill vi vara ute – därför passar vi på att käka en god lunch eller ta en drink på en uteservering.


Tips ang aktiviteter i naturen finns under naturupplevelser. Träna gratis i Stockholms utegym, motionsspår eller skidspår.

Skansen, Gröna Lund och Kungliga slottet – de typiska turistmagneterna känner vi redan till. Nu är det dags att hitta nya härliga platser att älska i Stockholm. Har du besökt något ställe som omnämns i guiden?


Glöm inte att recensera ditt besök på Thatsup. Stockholm är verkligen fantastiskt när det kommer till att barn. I Stockholms skärgård finns en ö för alla. Nedan tipsar vi om aktiviteter som barnen kan göra i Stockholm. Oavsett om du går dit för att du gillar skräckhus eller bara vill passa på att åka i Gröna Lunds attraktioner även på hösten så kan jag rekommendera en dag på Grönan.


Att ta några uppfriskande skridskoskär på Kungsträdsgårdens skridskobana till tonerna av härlig musik, är väldigt stämningsfullt en vacker vinterkväll. Vasamuséet är ett måste för de flesta turister som besöker Stockholm. Har du tips på något roligt att göra för barn så tar vi tacksamt emot dem.


Vi listar allt som är roligt för barn som djurparker, leklan sommarlan teater eller danskurser. Vi har istället plockat ut tio tips på aktiviteter – lugna som fartfyllda – som går att boka runtom i Stockholm. Slipp grovjobbet och logistiken och klicka hem ett färdigt paket som gör garanterat succé och skapar minnen för livet. Tänk på att forumet är till för att sprida tips och råd om resor.


Visa respekt och använd alltid en vänlig ton. Det är inte tillåtet att göra ett inlägg i eget kommersiellt syfte. Läs gärna mer i våra användarvillkor.

Men något vill man ju göra , en dagsutflykt eller en övernattning på något roligt ställe. Här får du lite tips och inspiration! Några timmar på en av landets höghöjdsbanor är en upplevelse som ni kommer att prata länge om hemma kring matbordet. Många av Sveriges familjenöjen har öppet året om.


Hitta rätt aktivitet för nästa kick off, företagsevent, svensexa eller möhippa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg