måndag 6 januari 2020

Tips på romantisk film

Hitta tips på romantiska kärleksfilmer för alla tillfällen. Kärlekens dag är här igen. Vare sig du har någon extra speciell att fira den me eller kryper upp i soffan med en mysfilt och Häagen-Dazs för att fulsjunga ikapp med Bridget Jones, har MovieZines redaktion några kärleksfullt utvalda filmtips redo. Alla hjärtans dag Om du är den romantiska typen så är februari den bästa tiden på året att slå på en romantisk film och krypa upp i soffan. Varför inte på självaste alla hjärtans dag?


Hitta nya och gamla favoriter bland romantiska filmer.

Vi har skickat ett mail till dig med en länk du måste klicka på för att verifiera. Vill du ha tips på bra Netflix- filmer inom kategorin romantiska komedier? Läs mina filmtips på Netflix just nu! De här filmerna på Netflix passar om du är hemma och sjuk eller vill ha en mysig filmkväll.


Fyra bröllop och en begravning” var den första i raden av charmiga och roliga romantiska komedier som regisserats av britten Mike Newell (Bridget Jones Dagbok, Love Actually, Notting Hill m.fl.). Filmen innebar Hugh Grants stora genombrott och filmen nominerades faktiskt till en Oscar i kategorin Bästa film. Vi kommer senare att publicera en artikel som istället tacklar de serier som finns på HBO.


De bästa filmerna på HBO Nordic. För att komma med på listan över de bästa filmerna på HBO Nordic måste följande två kriterier uppfyllas.

Titeln i fråga måste vara en spelfilm. Visst skapar en romantisk film en kärleksfull atmosfär! Här får du tips på romantiska filmer , när du vill mysa med kärleken eller vill drömma dig bort i romantikens kärleksfulla värld. En äkta feel-goodfilm får dig att behålla leendet på läpparna hela filmen igenom - trots att de innehåller konflikter och problem innan det lyckliga slutet.


Här är topp-listan på filmer som garanterat får dig att må bra, även om du fäller en och annan tår på vägen. En frisör som tappat håret på grund av sin cancer upptäcker att maken är otrogen innan hon åker till Italien till dotterns bröllop. Där träffar hon en änkling som är bitter på världen för att han förlorat sin hustru. Susanne Bier med Pierce Brosnan i huvudrollen. En romantisk film som garanterat kommer få dig att skratta.


Edward är en framgångsrik affärsman. När han är på besök i Los Angeles träffar han av en slump den prostituerade Vivian. Filmen handlar om huruvida män och kvinnor kan vara bara vänner eller om det alltid för eller senare kommer leda till något mer. De båda vännerna diskuterar sina olika syn på sex.


När Harry möter Sally är den första film många tänker på när de tänker på romantiska komedier. Här blev jag tänd på att varje scen är simpel, snygg och sexig och att hon är blon snygg och jäkligt smart på ett sexigt sätt. Det, och att deras passion tar över alla andra känslor, och att de följer sina sexuella drifter helt, var det som gjorde filmen triggande. Ok, så du har Viaplay men kan inte hitta guldkornen?


Här är de hundra filmerna på Viaplay som fått högst betyg av svenska filmkritiker, grupperade i genrer och med alla de givna filmerna som alla sett bortfiltrerade (ja, inklusive svennerullen Fight Club).

IMDb-betyg som referens. Tips på bra romantiska draman :)! FilNågon som har tips på ett eller flera romantiska draman, som håller samma klass som a walk to remember ? Gärna så lite humor som möjligt, söta skådespelare och i en tonårsmiljö och framför allt, maxat med romantik. När ni ska kolla på film – låt din partner bestämma vilken (även om det är den sista filmen du skulle ha valt själv). Håll handen när ni är ute och går tillsammans – och stanna upp helt plötsligt för att ge din partner en riktigt djup kyss.


Duka upp en picknick på vardagsrumsgolvet med din partners favorit-plockmat. Syn annars var det den enda som finns på netflix. Anonym (TS) Trådstartaren Visa endast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg