torsdag 23 januari 2020

Tips att göra i warszawa

Din bokning bekräftas på en gång! Boka online, betala på hotellet. Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online.

Hitta de bästa sakerna att göra i Warszawa! Vi förhandlar så att du slipper. Här är tips på saker att göra i Polens huvudstad Warszawa. Att göra i Warszawa – en cityguide. Men först ut: boka resan till Warszawa och hitta boende!


Sevärdheter i Warszawa : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Warszawa , Polen på TripAdvisor. Här är mina personliga tips på saker att göra i Warszawa.

Warszawa på en Food tour Att boka in sig på en guidad mattur är ett utmärkt sätt att få äta gott, lära sig mer om den polska matkulturen och dessutom få en snabb överblick. Att se och göra i Warszawa. Det finns mycket att se och göra i Warszawa , oavsett vilken årstid du väljer att besöka den här spännande huvudstaden. I Warszawa blandas gamla vackra byggnader med pampiga höghus från kommunisttiden, och staden bjuder dessutom på härliga grönområden och en lång flod.


Njut av en ansiktsbehandling efter en lång dag på stan eller så laddar du inför en fullspäckad helg med massage. Warszawa är ett perfekt resmål för den som längtar efter att rå om kropp och själ. Spabehandlingarna är både prisvärda och håller hög nivå. Välj att gå på dagspa eller lyxa till det med att bo på ett spahotell.


Strosa i Kungliga Łazienkiparken. En fjärdedel av staden består faktiskt av grönområden och det finns 1lummiga torg och olika parker. Andra saker att göra i Warszawa Copernicus Science Center. Warszawa med barn så är Copernicus Science Center något att skriva upp på listan med “saker att göra i Warszawa ”. Detta är ett teknikmuseum för både stora som små och här kan man lära sig mer om världen.


Warszawa var den stad som drabbades värst i hela Europa och stora delar jämnades med marken. I stora drag räknar man med att av alla husen förstördes.

Man har arbetat hårt för att bygga upp Warszawa igen, och lyckats bra. Få ut det mesta av din sightseeing! Det bästa är att du kan kosta på dig att leva som en kung och välja lyxiga hotell med spa och restauranger utan att det gör ett allt för stort hål i plånboken. Perfekt för en weekendresa med andra ord. Häng med när vi listar tips på saker att se och göra i Warszawa.


Torget vid slottet är också ingången till gamla stan. Inne i slottet finns det även ett intressant museum som man kan kika runt it. När det kommer till shopping i Warszawa så kan jag säga att det finns mycket som staden erbjuder sina besökare. Hej, Inför en långweekend i Warszawa skulle jag gärna vilja höra om det är någon som har tips på lyxiga och roliga saker att göra , fina restauranger eller extraordinära upplevelser? Bubbelpoolen med panormautsikt på Hotel Intercontinental har jag redan koll på liksom den enstjärniga Guide Mich.


Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till Polen. I denna miniguide delar jag med mig utav mina bästa tips på saker att göra i Sopot och Gdansk. Under mitt besök gjorde jag även en liten video som du kan se ovan. Den vackra vita stranden och det varma vädret under sommartid kan vara anledning till att man kallar det för den Polska rivieran.


Att gå ut och äta är billigt i Warszawa , det kan ofta vara mer än halva priset i jämförelse med Sverige. En huvudrätt på en fin restaurang kan till exempel kosta mellan – kronor. Något du absolut inte får missa i Polen är att äta en dessert på en E. Wedel Chocolate Lounge. Inte konstigt då staden har mycket att erbjuda. Warszawa har något för alla, bra shopping, god mat, sevärdheter, avkoppling med spa och ett roligt nattliv.


Tack vare att det är smidigt att ta sig runt i staden är det enkelt att planera sitt besök och hinna med allt man vill göra och se under sin vistelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg