onsdag 13 juni 2018

Vi söker målare

Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till ditt lokala kontor. Vi matchar dina önskemål mot resurserna i vår pool. Erfarna veteraner hjälper er. Se här för våra priser! Vi erbjuder ROT och RUT-jobb.


Se information om Skattereduktion!

Duktiga seniorer med stor kunskap. Se var vi har våra lokalkontor! Se våra referenser och få mer info! Få anbud online från seriösa lokala målare.


Vi har anställda träarbetare, betongarbetare, anläggningsarbetare och målare. Just nu söker vi markarbetare, skicka en ansökan via länken nedan. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Växjö inom den kategorin.


Vi är professionella och ska finna effektiva lösningar och arbetsmetoder som gynnar både personal och kunder.

Flodin har fått uppdraget att söka kandidater. Beroende på dina kunskaper och erfarenheter erbjuder vi olika alternativ av anställning hos oss eller hos kunden. Vi är fyra producerande målare i dagsläget, men våran orderstock ökar och vi måste utöka personalstyrkan med 1-stycken. Glasrikets måleri och färg söker dig som är utbildad målare , alternativt lärling.


Noggrann och med hög social kompetens? Vill du arbeta i ett företag i medvind? Vi söker fler skickliga målare ! Genom vår kunniga och engagerade personal skapar vi vardagstrygghet för våra hyresgäster. Vi är ett kommunägt bostadsbolag i Växjö.


För att lyckas i din roll behöver du ha utbildning, erfarenhet och kunskaper av att ha arbetat som målare. Arbetet är varierande, kreativt och en del gånger även fysiskt krävande. Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Jämför flera topprankade Målare. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.


Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Det ska vi fortsätta med. När staden nu växer ska vi förvalta de bostäder vi har samtidigt som vi bygger många nya.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet både för uppgiften men också i gruppen.

Gavlegårdarna ska bidra till utvecklingen som säkrar framtidens bostäder. Truckkort är ett plus. Vi önskar att du som söker har verkstadsutbildning eller motsvarande gymnasieutbildning.


Vi på FemtioFemPlus har just den tjänst du söker , där vi på ett bra och smidigt sätt hjälper dig med alla typer av hushållsnära tjänster. Måleriföretagens kärnvärden är kunskap, kvalitet och inspiration och ska genomsyra allt vi gör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg