måndag 25 juni 2018

Riche frukostmeny

Riche frukostmeny

Snabb och billig frakt. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Brunchmeny På lördagar och söndagar startar vi dagen med att servera några brunchrätter utöver vår vanliga à la carte. Vin och annan dryck Fråga gärna om den perfekta kombinationen av mat och dryck, våra hängivna sommelierer är på plats. Vissa av dessa är tämligen nya medan andra har levt med oss och våra gäster i många år.


Riche frukostmeny

En institution och ett vattenhål för både makt- och kultureliten, unga hippa, gamla rävar och alla därtill. Mer om frukost i Stockholm. Frukost är dagens viktigaste måltid sägs det och visst ligger det något i det. Riche – en stimmig klassiker. För att få en bra start på dagen ska man helst få i. Och så finns det ETT speciellt sammanhang till.


I december har Stureplans mesta mediehäng risgrynsgröt och vörtbröd med julskinka och senap på sin frukostmeny. Och äntligen fick jag till en morgondejt med min kompis Camilla, som fnyser åt risgrynsgröt, men är hejdlöst hjärtlig i övrigt. Blir en bra onsdag det här. Strandvägen är en internationell storstadsbistro med en årstidsanpassad meny. På Luzette har vi placerat ett rôtisserie i hjärtat av lokalen.


Vi serverar lunch, middag samt en trevlig helgmeny. Rôtisseriet är en självklar del av inredningen och ett fantastiskt redskap att. Denna morgon kunde inte ha startat på ett bättre sätt. I dag vid åtta mötte jag upp Ella vid Norrmalmstorg för en lyxfrukost på Vau de ville. Jag visste faktiskt inte att de serverade frukost där, men jisses vad mycket gott de hade på sin frukostmeny.


Väldigit positivt att de hade växtbaserade alternativ också. VÄLKOMMEN TILL TAVERNA BRILLO. Taverna Brillo är ett italienskt brasserie i svensk tappning, en livlig mötesplats fylld av mat, konst och musik.


Teatergrillen är en restaurang som erbjuder mat och dryck av högsta kvalitet i en unik miljö. Jag och Matilda blev positivt överraskade över utbudet på deras frukostmeny. Jag valde ut lite olika saker ur deras frukost á la carte och Matilda testade frukostpaket med Grekisk yoghurt och lantbröd med avokado och pocherat ägg. SEK för ett sådant paket tyckte vi var väldigt prisvärt! Efter veckor i Sverige blev det ett frukostbesök på Café Petite France på Kungsholmen i Stockholm!


Och de höll måttet måste jag säga! Nåja, lite försvenskad frukostmeny med bl. Inget man ser på fransmannens bord på morgonen hehe. Högerklicka på miniatyrbild.


Kopiera och klistra in bildens länkadress i meddelanderutan i varukorgen. Du kan också skriva namnet på bilden. Paul’s är ett amerikanskt brasseri influerat av europeisk matlagning och svunna tiders elegans.


Tidlös och klassisk atmosfär med dekadent mat från båda sidor. Haymarket by Scandics restaurang, café och bar erbjuder både gastronomiska och sociala upplevelser. Vi har delikatesser för alla smaker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg