tisdag 5 juni 2018

Samtalskontakt

Rom byggdes inte över en natt och en samtalskontakt bör för att ge något på sikt pågå en tid. Samtalskontakt handlar mycket om att prata av sig, ha någon son lyssnar, kanske kommer med lite råd. Du behöver inte vara kristen eller medlem i Svenska kyrkan och det kostar. Det finns olika anledningar till varför du eller någon i din närhet kan må dåligt. Det kan kännas skönt att ha någon att prata med när livet känns jobbigt.


Min samtalskontakt har sett till att jag har fått de läkartider jag behövt, och när jag träffat nya personer så har hon varit med och förklarat situationen.

Nu när hon inte längre ville fortsätta som samtalskontakt , så känns det jobbigt att fortsätta på mottagningen. Jag känner mig inte trygg där längre. Psykoterapiservice går alltid att nå och kan med kort varsel förmedla en samtalskontakt.


Kriskontakter förmedlas samma dag. Våra väntetider överstiger aldrig en vecka. Inte ens i semestertider.


Vi kan erbjuda reducerat pris till studenter och andra med nedsatt betalningsförmåga. Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder. Välkommen till S:t Lukas i Göteborg.

Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få. Hjälpen är inte långt borta Om du blir sjuk, har skadat dig eller mår psykiskt dåligt är det till oss du i första hand vänder dig. Vi hjälper dig att hålla.


Vill du prata med en medmänniska? Jourhavande präst finns tillgänglig via 1mellan kl 21. Om du har funderingar kring ditt psykiska mående, ta upp det. Ring nödnumret 1för akut hjälp. Hej, är det akut dvs du mår väldigt psykiskt dåligt är det akutmottagningen man vänder sig till.


Annars brukar det vara sin vårdcentral man vänder sig till och de skriver remiss till samtalskontakt. Brukar vara en väntetid på veckor-månader som regel. Ungdomsmottagningen i Falun. Landstingets ungdomsmottagning tar emot ungdomar till och med år. Du kan söka för vad som helst, stora frågor eller små bekymmer.


Andelen som föreslås placering enligt SoL har ökat från sex till nio procent samtidigt som andelen placeringar enligt LVU är densamma som tidigare (procent). Familjerådgivarna i Småland har som huvuduppgift att ansvara för den kommunala familjerådgivningen i Jönköpings län och Ydre kommun. På Bokadirekt kan du hitta och boka t. Vi är ett personalägt.


Läs om hälsa och sjukdomar och var du kan hitta vård.

Logga in för att läsa din journal och göra dina vårdärenden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg