tisdag 19 juni 2018

Bra serier tips

Han har själv ett förflutet som cowboy och beskriver den annorlunda världen bättre än någon annan just nu. Efter att ha fått ta del av hela säsongen i förväg kan jag nu äntligen få dela med mig av den här sinnessjukt välskrivna och visuellt vackra serien. En serie som bäst beskrivs som en satirisk version av true-crimedokumentärer.


Samtidigt är ”American Vandal” en komedi: i första säsongen gör Peter Maldanaldo (Tyler Alvarez) en dokumentär om Dylan Maxwell (Jimmy Tatro), som stängts av från skolan efter att han ska ha sprejat penisbilder på lärarnas bilar. Serien utspelar sig runt år e. Där pågår redan ett inbördeskrig mellan de olika klanerna, dessutom går rykten om övernaturliga hot på ön.

För dig som saknar Game of Thrones finns gör gott om maktkamper och mystik, tuttar och våld. Tips på ruggigt bra serier ? Nu är det så att jag letar efter en ny serie. Vi på Metro Mode är alltid på jakt efter grymma tv- serier och i år ser vi fram emot både helt nya serie -bekantskaper och gamla favoriter som är tillbaka med nya spännande säsonger. Här har vi samlat bästa tipsen på tv- serier du definitivt inte vill missa! Det här är en serie där man fastnar för stämningen lika mycket som handlingen.


Tredje säsongen har fått en del kritik men jag har sett hela och är nöjd med vad jag fick se. Sveriges ledande webbsajter, tidningar, tidskrifter och tv-bloggar. Marvels första Netflix- serie är med sin andra säsong ett ytterligare bevis på att Marvel fungerar bäst på TV.

De nya karaktärerna, Punisher (Jon Bernthal – som blivit belönad med en egen spinoff- serie ) och Elektra (Elodie Yung), är fantastiska. Skapare: Glenn Kessler, Todd A. Att populära tv- serier fortsätter år efter år tills dess att de bara är bleka kopior av det som en gång gjorde dem bra är tyvärr ett vanligt förekommande fenomen i dagens tv-värld. Den här sidan startades som en motreaktion på detta. Precis som C More har några riktigt bra filmer, de har också några riktigt bra serie. Men du är lite osäker på vilken serie du bör titta på dem, har jag här samlat de bästa serien på C Moreenligt mig.


Har du inte redan en användare med C More, då kan du få det att prova gratis i dagar nu. En av de bättre sakerna med att det blir så mörkt ute är att kura upp i soffan med en kopp te och kolla serier. Herregu det har ju regnat precis hela helgen i Stockholm. Barnen har lekt med kompisar så Johan och jag fick några timmar över i söndags, så mysigt!


Jag upptäckte serien för ett par veckor sen och efter dagar hade jag sett alla avsnitt, haha :) Aria, Spencer, Emily och Hanna var ett gäng tjejer som fördes samman av den väldigt sociala Alison. Allt är bra tills Alison mystiskt försvinner. Vissa serier passar perfekt som sällskap till en söndagsfrukost i ensamhet, andra gör sig bättre i goda vänners sällskap och ytterligare andra ses bäst tillsammans med sin partner.


Självklart kommer en bra serie alltid vara en bra serie , men vissa av dem måste liksom ventileras under tiden. Hitta nya och gamla favoriter bland familje- serier. Rekommenderar verkligen denna serien. Den är speciell på något sätt.


Följde den när den brukade gå på tvkomedi för ett antal år sedan.

Och som du skrev så är det de första säsongerna man ska kolla, tycker att serien spårar lite mycket i de senare säsongerna, vilket är synd då serien var underbar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg