tisdag 8 december 2020

Världens yngsta mormor

Världens yngsta mormor

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris byggvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris. Rifca blev därmed en av världens yngsta mormödrar med sina år.


Jag önskade mig något annat för min dotter – och för mig, säger Rifca Stanescu till tidningen The Sun. Världens yngsta mormor år. Hon blev mormor vid års ålder och födde sitt första barn vid den extremt låga åldern - elva år. En av hennes döttrar fick i sin tur sin förstfödde vid tolv års ålder. Lina Medina från Peru är den yngsta bekräftade mamman i världen.


Då var hon år gammal. Vem som var pappan är inte känt. Men Maria födde istället sonen Ion vid elva års ålder och gjorde Rifca till världens yngsta mormor som 23-åring. Rifca berättar att hon rymde och gifte sig med trettonårige juvelförsäljaren Ionel Stanescu när hon var elva år eftersom hennes pappa ville att hon skulle gifta sig med en annan pojke i hembyn Investi. Vid års ålder födde hon sitt första barn.


När henns dotter var elva födde hon en son vilket gör Rifca till världens yngsta mormor. Nej, barnen på bilden är inte hennes egna. Det är hennes dotters. Vilket gör henne till barnens mormor.


Zaklina, år gammal och från Serbien, beskrivs nu som världens yngsta och vackraste mormor och har bland annat synts i reportage i mode- och livsstilstidningen Elle. Presenter, julklappar, presenttips, julklappstips, muggar, t-shirt med tryck, personliga presenter med snabb leverans. Jajemän - stolt sådan! Divan-Sivan har kalvat och det blev en av varje :o) Vilken tjej, hon klarade det galant och ännu mera ofattbart egentligen - hur visste hon.


Världens yngsta mormor

Berlocken(25mm) är av silverfärgad metall, nyckelringen av rostfritt stål och bubblan av glas. Unsubscribe from JOYJ? Vardagen som ensam mamma i Spanien. Mamma har varit uppe och Lave godkände henne direkt! Firade även födelsedag i förskott med Cornelis bio… runt blir tanten i december, världens yngsta mormor ! Livet efter att ha blivit uthängd på flashback.


BLOGGARKIV - MÅNAD FÖR MÅNAD. Hur gammal är Sveriges yngsta mormor ? Svar på allt är ett community-baserat forum där medlemmar kan ställa frågor om vad som helst. Vi har samlat många år av kunskap och publicerar nu detta för alla att ta del av. I ett inbördeskrig med etniska undertoner, där regeringens och oppositionens soldater begår fruktansvärda övergrepp, är civilbefolkningen det största offret. SvD har besökt ett Sydsudan där över två miljoner människor tvingats på flykt, långt bort från västvärldens tv-kameror.


Men lilla Rödluvans mormor förleds av sina egna behov till sådant som inte är nyttigt för barnet. Ur Bruno Bettelhei”Sagans förtrollade värld ”. Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vi är noga med att våra produkter ska hålla hög kvalité och gott intryck därför svinnas det en del. Lyser jättemysigt igenom texten på framsidan när du tänder ett ljus. Mormors bruna ögon har Adrienne dock inte ärvt, hon har sin egen unika kombo med blå ögon och mellanbrunt hår, som dock säkert kommer att mörkna när hon blir äldre.


Men ansiktsdragen känner vi igen! Titta bara på den här bilden på lilla Silvia Sommerlath och prinsessan Adrienne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg