måndag 14 december 2020

Vårdkontakter

Här kan du på ett enkelt och säkert sätt kontakta vården - dygnet runt. Du kan till exempel ställa en fråga, boka och omboka ti förnya recept. Mina vårdkontakter är en e-tjänst som gör det möjligt för invånare och vårdmottagningar att kommunicera via Internet på ett säkert sätt.


Invånaren kan till exempel boka tid eller förnya recept. Läs om hälsa och sjukdomar och var du kan hitta vård. Logga in för att läsa din journal och göra dina vårdärenden.

Råd om vård dygnet runt på webb och telefon. Omboka ti förnya recept och se dina läkemedel. Det finns hälsocentraler i Norrbotten. Av dem drivs av Region Norrbotten och fyra drivs av privata vårdgivare. Planerat underhållsarbete.


Vi har ett unikt läge högst upp i Skeppsbrohuset med nytt resecentrum precis utanför dörren där du kan transporteras inom hela Göteborg via båtar, bussar och. Du får en medicinsk bedömning och. Uppgifter om vårdkontakter som läkare inte varit inblandad i. Patientregistrets kvalitet.

Läs om registrets kvalitet, till exempel bortfall, variabelinnehåll och historik. Vi utvecklar hela Västerbotten för en god hälsa och en bra livsmiljö. Tillsammans bygger vi världens bästa hälsa.


Du kan också välja vilken vårdcentral eller husläkare du vill tillhöra och kommunicera med vården på ett säkert sätt. Region Halland arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och främja en hållbar utveckling i regionen. Vår vision är att göra Halland till den bästa.


Vårdinformatik informerar om beskrivningssystemet för hälso- och sjukvård i Region Stockholm och ger ut ett regelverk för rapportering av vårdkontakter. Beskrivningen av patientens vårdkontakter ska vara medicinskt relevant och möjliggöra uppföljning av kvalitet och kostnader. Behöver du komma i kontakt med oss? Beställa dina journalkopior? Då kan du smidigt göra detta dygnet runt via Mina vårdkontakter på internet.


Det är enkelt att skaffa konto på Mina vårdkontakter. Klicka på nedanstående länk och skaffa ett konto redan idag! För att använda Mina vårdkontakter behöver du skapa ett konto i Mina vårdkontakter.


När du registrerar dig kan du välja om du vill logga in med e-legitimation eller med ditt personnummer. Om du loggar in med e-legitimation kan du använda tjänsten samma dag som du skapar ditt konto. Vårdguiden erbjuder sjukvårdsrådgivning, information. Nu stärks arbetet med barns rättigheter.


Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.

Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Det här speglar den digitala utvecklingen i samhället, idag vill många på ett enkelt sätt kunna sköta sina vårdkontakter digitalt,” säger Jessica Bergs, förvaltare invånartjänster, Region Dalarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg