måndag 4 maj 2020

Terapi göteborg student

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Vårt uppdrag är att ge våra studenter en så bra utbildning som möjligt – av det skälet gör vi alltid en bedömning om vi har möjlighet att erbjuda dig psykoterapi.


Utöver KBT och PDT finns det en rad andra typer av terapi i Göteborg. Ett exempel är mindfulnessbaserad kognitiv terapi , i vilken kognitiv terapi och mindfulness kombineras. Dessutom finns det ett stort utbud av psykoterapi i Göteborg som specialiserar sig på olika former av beteendeterapi.

Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter. Högkostnadskort och frikort gäller. Patientavgiften är 1kr per besök.


I KBT kan du tillsammans med din student -terapeut hitta och öva nya verktyg att hantera problem du upplever och söker hjälp för. På utbildningskliniken arbetar vi med vetenskapligt grundade metoder. Målet är att du skall kunna fungera mera funktionellt och flexibelt.


God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Akademihälsan! Här tar vi emot intresseanmälningar för terapi till reducerat pris hos studerande vid psykoterapeutprogrammet. Terapi hos studerande.


I Göteborg möter du respektfulla och välkomnande psykologer som samtidigt erbjuder den bästa behandlingen för just din problematik. Våra psykologer har lång erfarenhet av psykologisk behandling. De vanligaste metoderna som vi arbetar med är KBT, ACT och psykodynamisk terapi. Vi arbetar även med psykologisk rådgivning. Erfarna leg psykologer med bred kompetens (KBT, ACT, PDT, ISTDP) till rimliga priser, i centrala Göteborg.


I vår behandling med par arbetar vi utifrån IBCT. Metoden är även användbar vid andra typer av konflikter där parter inte kan komma överens. På vår utbildningsklinik tar studerande emot patienter för psykoterapi till reducerat pris.


De arbetar under handledning av legitimerad psykoterapeut.

Vägen till förändring börjar inom oss. Och inget är för litet eller för stort att ta upp i terapi. Du leder vart vi går, jag stödjer och guidar dig. Utbildningsstart Göteborg.


Sista ansökningdag: november. Då det finns ett begränsat antal platser kvar, finns fortfarande möjlighet att söka utbildningen. Om du vill söka, var vänlig kom in med din ansökan så snart som möjligt. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats.


Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Vårt ansikte utsätts för väder, vin och stress. Låt oss hjälpa dig med ansiktsmassage i Göteborg.


Den verkar avstressande och kan rikta sig mot spänning som leder till huvudvärk. Vi på Psykologos har utbildning inom flera olika psykoterapiinriktningar (bland annat psykodynamisk terapi och kognitiv beteendeterapi) och arbetar med utgångspunkten att det är individens behov och intresse som styr hur samtalen utformas. Om du har bestämt dig för att undersöka om psykologsamtal kan vara något för dig så kontakta oss. Relationer där du kan vila och växa, såväl i familjen och i din kärleksrelation som på jobbet bland dina kollegor.


Jag erbjuder samtalsterapi för individer, par och familjer samt konsulttjänster inom kommunikation och socialt arbete till företag och organisationer. Du hittar min mottagning på Aschebergsgatan i Göteborg. Chalmers och Göteborgs universitet – två av Sveriges populäraste universitet.


Göteborg är inte bara en studentstad utan också en spännande storstad med ett stort utbud av aktiviteter, kultur och nöjen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg