torsdag 21 maj 2020

Test om kärlek

Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. Rate climate actions and stay updated on the climate crisis. Give climate love #128154; , suggest climate ideas #128161; and give climate warnings ⚠️. Jag är inte redo att släppa taget om livet som singel, just nu är mina kompisar viktigare än en romans.


Jag längtar efter att bli det, jag drömmer om det och vill verkligen ha ett förhållande.

Jag vill bli kär, men ändå inte, jag kan inte sätta fingret på varför jag känner så. Test : Talar ni samma kärleksspråk? Det finns många sätt att ge uttryck för sin kärlek.


Jag har stött på många par i terapirummet som inte förstått vidden av begreppet kärleksspråk. Testa här – Har du och din partner äkta kärlek ? Svara på frågorna för att ta reda på om det är äkta kärlek ! Om du bara talar ditt kärleksspråk till din partner så kanske hen inte upplever den kärlek du vill visa. Om din partner inte känner till ditt kärleksspråk så vet inte hen om hur hen på bästa sätt kan visa sin kärlek till dig.

Prinsessan har fått sin prins, men lever de lyckliga i alla sina dar? Enligt psykologen Eva Rusz måste sex kärlekskoder fungera för att en relation ska hålla. Jag bryr mig inte om ifall du skulle skriva nåt svar eller om du ens orkar läsa hela, känslan av att nån som kanske skulle kunna förstå har läst så mycket som första raden skulle få mig att känna mig lite bättre. För just nu känns allt så fruktansvärt värdelöst, och jag har så helvetes jävla ont i hjärtat. Information om kärleksräknaren.


Kom ihåg att skriva både för- och efternamn för att beräkningen ska ske rätt. Ta reda på vilka era chanser är! Kom ändå ihåg att då det gäller kärlek är allt möjligt och vi kan inte garantera att det lyckas, men oftast belönas.


Ofta handlar kärleksdikter om kärleken mellan en man och en kvinna, men en dikt som jag fastnade för häromdagen var Till Eva av Sonja Åkesson. Den handlar om starka vänskapsband mellan två väninnor. Jag vet inte om det finns något recept men i regel är inte första impulsen är att skriva en kärleksdikt om man är lyckligt kär. Nu har vi även på allmän begäran utökat vår samling test med kluriga sudokupussel allt för att arbetsdagen ska kännan mindre lång!


Test för underhållning och för kärlek ! Om du gillar våran testportal får du gärna länka till oss eller tipsa dina vänner! Ofrivilligt singel - eller har förhållandet gått i stå? Nu finns spelet som lär dig ALLT om kärlek , dig själv - och hur du hittar den rätta.

Citat om kärlek och mod. Spretar känslorna åt alla håll och gör dig förvirrad? Kanske är det kärlek – kanske är det en flirt. Sexologen Linn Heed ställer frågorna som tar tempen på känslorna. Du känner kanske att du bara ger och ger, utan att få någonting tillbaka.


Men problemet behöver inte alls handla om att ni inte åtrår eller älskar varandra längre. Snarare kan det vara så enkelt som att ni talar olika kärleksspråk. Att ni har olika sätt att uttrycka och visa kärlek. Forskning har visat att hjärnan stimuleras på olika ställen både när du är kär och om du tagit kokain.


Välj bland test för mäta kärlek med vårt kärlekstest, räkna ut din promillehalt när du dricker alkohol, få reda på hur många år du har kvar att leva med vårt dödstest eller varför inte mäta din reaktionstid. Det vore också bra om du angav exakt tidpunkt datum och tid med timme och minut. Kärlek är som att använda droger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg