måndag 11 maj 2020

Upptäck kärlekens olika språk

Upptäck kärlekens olika språk

Skickas inom 2-vardagar. Upptäck kärlekens olika språk har sålts i över fem miljoner exemplar och getts ut på ett fyrtiotal språk. Gary reser över hela världen och håller föredrag och har även ett radioprogram som sänds på 2stationer. Jag tror faktiskt att den då hette ” Kärlekens fem språk ”. Den är skriven av en amerikansk parterapeut som jobbat med många par och kommit fram till att det finns framförallt fem stycken huvudspråk för kärlek. Genom denna bok har du nu möjligheten att lära dig tala dina barns kärleksspråk – så att de verkligen känner­ sig älskade.


Lär känna din partners kärleksspåk och öva på att visa kärlek på hens språk ! Annars är risken att du talar ”kinesiska” till någon som bara kan svenska och engelska. Berätta för din partner hur hen kan visa sin kärlek till dig – på vilket sätt du känner dig extra älskad på! Båda visar sin kärlek och uppskattning men på olika språk så de förstår inte varandra.


Detta kan leda till missförstånd och gräl. När vi lär känna vårt eget, vår partners, vänners eller våra familjemedlemmars språk kan vi hjälpa oss själva och våra närmaste att känna sig mer älskade. Utgångspunkten är enkel: Olika människor med olika personligheter uttrycker kärlek på olika sätt.


Därför behöver du lära dig tala rätt kärleksspråk för att kunna uttrycka kärlek på ett effektivt sätt. Upptäck Du har läst boken – nu är det dags att prata om den! Denna samtalsguide ger dig möjligheten att omsätta idéerna i handling i ditt äktenskap eller någon annan speciell relation och dis-kutera dem tillsammans med din partner. Forskning visar att färgläggning kan vara ett effektivt sätt att minska stress.


Låt stressen rinna av när du färglägger illustrationerna i denna bok och begrundar kärlekens olika språk. Talar du och din partner samma kärleksspråk? Att leva tillsammans handlar om kärlek , eller hur? Vi har träffat Pernilla, våran pastor som ska viga oss.


Upptäck kärlekens olika språk

Hon är en vän till min. Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. Kärleken behöver inte försvinna i en relation, men för att hålla den vid liv måste de flesta lära sig sin partners kärleksspråk. Det håller inte att uttrycka den kärlek vi känner på vårt eget kärleksspråk om vår partner talar ett annat kärleksspråk.


Tidigare gavs boken ut under namnet Kärlekens fem språk. Denna nya och reviderade upplaga innehåller även ett nyfram­taget kärleksspråkstest som hjälper läsaren att upptäcka sitt kärleksspråk. Det angivna värdet är för litet. En bok som hjälpt många par att förstå vad partnern har för kärleksspråk. Gary Chapman gjorde sig känd med sin bok Kärlekens olika språk.


Upptäck kärlekens olika språk

Chapman menar att det finns fem kärleksspråk:Tid tillsammans ? Men talar ni samma språk ? Ni älskar varandra och vill visa det. E-postadressen publiceras inte. Den är fylld med inspirerande illustrationer och citat som hjälper till att sätta fokus på de fem sätten att uttrycka och uppleva kärlek , samtidigt som du får en avkopplande och skön stund.


Jag lovar man får insikt i saker och ting man inte tänkt på innan alls! Kombinerar man alla kärlekens språk och tar reda på varandras fort i ett förhållande underlättar det för att det ska hålla hela livet ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg