måndag 24 februari 2020

Uppsala familjerådgivning

Uppsala familjerådgivning

Den är en del av kyrkans diakonala arbete att stödja människor i relationssvårigheter och livskriser. Kommunen är skyldig att erbjuda familjerådgivning för den som behöver det. Parterapi och familjerådgivning nära Uppsala. Terapeut med lång erfarenhet från par och familjer som har utmaningar. Det finns hjälp att få.


Hitta och få information om familjerådgivning i Uppsala och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Då är du välkommen att träffa en familjerådgivare i Svenska kyrkan. Ofta kan samtalsstöd hjälpa dig eller er att förstå och förändra. Vi har tystnadsplikt och du får vara anonym. Med verksamhet inom familj, handledning och KBT skapar vi meningsfulla möten mellan människor.


Familjesamtal, familjerådgivning. RFSU-kliniken har en mottagning för sexuell hälsa, en familjerådgivning samt utbildning, handledning och telefonrådgivning. Om vi inte kan svara när du ringer, lämna meddelande så återkommer vi. Vi arbetar främst kontorstid.


Uppsala familjerådgivning

All kontakt och rådgivning är kostnadsfri. Samtalen sker under sträng sekretess och inga journaler förs. Besöken är avgiftsbelagda. Alla anställda har tystnadsplikt.


Tystnadsplikten är sträng. Svenska kyrkans familjerådgivning i Västerås arbetar utifrån en kristen livssyn med respekt för den personliga integriteten. Den som önskar kan vara anonym. Lägg till din beställning så får du anpassade erbjudanden, ta reda på priser och jämför recensioner av företag och specialister på Gamla Uppsala.


Gratis och utan förpliktelse! I svåra situationer kan föräldrar behöva hjälp att komma vidare i sin relation till varandra. Telefontid är under kontorsti men du kan lämna ett meddelande på telefonsvarare om att du önskar bli uppringd. Roger Thelander (SD) argumenterar för varför familjerådgivningen i Uppsala måste få utökade resurser.


Stötta Sverigedemokraterna genom ett medlemskap:. Verksamheten har sträng sekretess och för inga journaler. Tierps kommuns familjerådgivning utförs av Uppsala kommun genom avtal. Capio BVC i Strömstad drev ett projekt med familjerådgivning på BVC till alla föräldrar när barnet var månader. Projektledaren hoppas att det kan bli en del av barnhälsovårdsprogrammet.


Nu är ett samtal vid familjerådgivningen i Håbo kostnadsfritt för den enskilde. Socialnämnden har föreslagit en avgift på 2kronor. När budgeten klubbades i slutet av förra året var det meningen att avgiften skulle införas från och med januari i år. Du kan välja att boka tid antingen via telefon eller e-post. Kontakta familjerådgivningen.


Om du ringer kommer du direkt till en telefonsvarare, där du kan lämna namn och telefonnummer. Om du skickar e-post, tänk på att inte skicka känslig information. Lämna endast kontaktuppgifter till familjerådgivarnas e-post.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg