fredag 7 februari 2020

Terapi i göteborg

Ladda ner appen och träffa en riktig Terapi redan idag. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Samtalsbehandling i soliga Spanien. Ta ditt första steg, ring oss så kan vi prata om saken.

Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Jag erbjuder terapi i centrala Göteborg. Att gå i terapi handlar om att vilja må bra, lyssna till sig själv och att ta sig själv på allvar. Välkommen till KBT Göteborg mottagningen mitt i centrum.


Ulf Åberg har mångårig erfarenhet av samtalsbehandling som kris- och bearbetande terapier samt pedagogik och av psykiatrisk sjukgymnastik. Föredrar du en behandling som är mer inriktad på händelser och trauman i det förflutna framför KBT? Psykodynamisk terapi i Göteborg. I så fall kan det vara värt att kolla in psykodynamisk terapi i Göteborg. Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter.


Relationer där du kan vila och växa, såväl i familjen och i din kärleksrelation som på jobbet bland dina kollegor. Du hittar min mottagning på Aschebergsgatan i Göteborg. I Göteborg möter du respektfulla och välkomnande psykologer som samtidigt erbjuder den bästa behandlingen för just din problematik.


Våra psykologer har lång erfarenhet av psykologisk behandling. De vanligaste metoderna som vi arbetar med är KBT, ACT och psykodynamisk terapi. Som ett led i strävan efter en god kvalitet gör vi kontinuerliga utvärderingar av verksamheten.

Vi arbetar även med psykologisk rådgivning. Du får fylla i frågeformulär innan du påbörjar din terapi och direkt efter avslutad terapi. För att bilda oss en uppfattning om psykoterapins långtidseffekter gör vi även uppföljning. Med KBT- terapi kan du hitta verktyg som minskar stressen i din vardag och ger dig mer kontroll över ditt eget liv.


Terapi på vår Utbildningsklinik till reducerad kostnad. På vår utbildningsklinik tar studerande emot patienter för psykoterapi till reducerat pris. De arbetar under handledning av legitimerad psykoterapeut. Du kan nå mig på mail, es. Mottagningen finns i centrala Göteborg , Föreningsgatan 3a.


Utbildad psykolog i Göteborg I Göteborg går det att plugga till psykolog på Göteborgs universitet och det antas ungefär 2psykologstudenter till deras psykologprogram varje år. Samma lärosäte erbjuder vidareutbildning till psykoterapeut med specialisering inom kognitiv beteendeterapi , så kallad KBT och psykodynamisk terapi som också kallas PDT. Mitt upptagningsområde är vanligen inom Göteborg och Kungsbacka, men även andra orter förekommer. Med många års erfarenhet och djup kunskap erbjuder jag individuella samtal, parterapi, familjeterapi, kraniosakral- terapi , hypnosterapi, sorgbearbetning och mindfulness- terapi. Inom ramen för den terapeutiska relationen och i samspelet med terapeuten kan du bearbeta tidigare upplevelser och utforska nya lösningsmöjligheter.


I den psykodynamiska terapin går du i samtal en gång i veckan under två terminer. I vår behandling med par arbetar vi utifrån IBCT. Terapin inleds med en utforskande del där man går igenom problem- och konfliktområden men också parets gemensamma styrkor och historia.


Metoden är även användbar vid andra typer av konflikter där parter inte kan komma överens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg