tisdag 18 februari 2020

Sveriges största bokhandel

Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Barnboken är hjärtat i Junibacken. Flera av de välkända och stora svenska författarna har utkommit på förlaget och har även tagit en ledande ställning när det gäller översättningar av utländska författare. Gerhard Bonnier en bokhandel och ett förlag i Köpenhamn. Haka på tåget och skapa bättre förutsättningar för din hjärna genom att hålla kroppen aktiv.


Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt.

Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen. Hos oss kan du handla produkter gällande släktforskning till ett bättre pris. Allt för släktforskaren! Och så finns det böcker som man verkligen har nytta av.


Vi är så glada över du besöker oss och ber om råd kring fantastiska böcker och givetvis lika glada för att du köper dina böcker hos oss. Men vet du att det även går att stötta vår anrika bokhandel genom att donera några kronor, oavsett om du har böcker så det räcker eller om du aldrig kan få nog. Sveriges största bokhandel för bygglitteratur.

Upptäck vårt breda sortiment för en inspirerande vardag! Hitta nästa läsupplevelse, allt för ditt kreativa projekt och barnens lek. Handla dina böcker online eller i butik! Inspireras av personalens lästips, besök författarsamtal eller ta med barnen på sagostund.


Det finns ­inte längre en enda vettig bok­handel. Välj dina två favoriter - få hem dem vackert inslagna fraktfritt! Vår lokala prägel är stark och sortimentet kan skilja mellan butikerna.


Vi arbetar under profilen ”Hela familjens bokhandel ”. Förra årets sommarmugg - Midsommar - har fyrdubblats i värde redan. Den årliga bokmässan i Frankfurt am Main är världens största och också en av de äldsta. Sett till enskilda länder är Tyskland och Norge våra två största varuexportmarknader.


Svensk exportindustri är starkt beroende av utvecklingen i Europa. Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. På bokförlaget har vi gett ut över 3titlar inom god skönlitteratur och humaniora. Tryckeriet har fokus på tryckning av böcker och våra kunder är både privatpersoner som trycker i små upplagor, samt föreningar och företag.


En annan universitetsstad är Lund i Skåne.

Därför präglas den gamla staden i Skåne till stor av studentlivet och alla nationer - studentföreningar där tentaångesten kan dämpas med umgänge och billig öl. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Köp dina böcker online till väldigt låga priser!


Sök i Glansholms Bokhandel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg