onsdag 5 augusti 2020

Uppsala psykoterapimottagning

Vi vänder oss till… Privatpersoner, till vilka vi erbjuder samtalsstöd och psykoterapi vid livskriser och traumarelaterade tillstån relationsproblem och svårigheter med självkänsla och självförtroende. Vi omfattar många olika kompetenser och utbildningar. Självkänsla, självförtroende och självbild. Många av oss lider av en låg självkänsla – man tappar lätt tron på sig själv och känner sig värdelös.


Verksamhetsbeskrivningen för. IJS psykoterapimottagning är en psykolog- och psykoterapimottagning , som ligger i centrala Uppsala. Jag som arbetar här heter Inger Johnsson-Sundström, är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut samt specialist i klinisk psykologi.


Min erfarenhet av psykoterapeutisk behandling är mångårig. Jag har tidigare haft tjänst som handledare och utbildare inom psykiatrin på Akademiska sjukhuset, Uppsala. Inom denna tjänst och som universitetslärare i psykoterapi har jag utvecklat och kontinuerligt uppdaterat förståelsemodeller och metodik gällande människans livsproblem och kriser och även psykiska störningar.


Uppsala psykoterapimottagning

Institutionen för psykologi vid Uppsala universitet utbildar psykologer. Ett annat område är barnlöshetsproblematik, där jag träffar par eller enskilda i ett samarbete med Carl v. Linnékliniken i Uppsala. Jag använder EMDR som behandlingsmetod när detta är möjligt och lämpligt. Vi är en grupp psykoterapeuter som driver en mottagning tillsammans sedan flera år. Vi finns på Drottninggatan i centrala Uppsala.


Vi erbjuder samtalsterapi med olika inriktningar som existentiell, psykodynamisk, kbt samt andra former av terapier som bildpsykoterapi, gestaltterapi, gruppterapi och EMDR behandling. Jag arbetar främst med individualpsykoterapi, men även med par eller. Hos oss kan du få kognitiv psykoterapi, systemisk psykoterapi, familjeterapi och utbildningsterapi. Vi har vårdavtal med landstingen i Uppsala , Örebro och Dalarna för landstingsfinansierad psykoterapi hos privata vårdgivare. Högkostnadsskydd gäller (frikort).


Uppsala psykoterapimottagning

Vid hembesöket går vi tillsammans igenom era önskemål om er blivande vattenbrunn. Placeringen av brunnen är av ytterst vikt för vattnets kvalité då den dels. Välkommen till S:t Lukas!


S:t Lukas är en idéburen organisation med professionella mottagningar för psykoterapi, handledning och utbildning över hela Sverige. Familjerådgivningen kan hjälpa er som är över år med samlevnadsproblem och kriser i parrelationer. Vi arbetar också med andra bekymmer i. Region Uppsala ger möjlighet till privat psykoterapi under vissa förutsättningar och till vissa patientgrupper. Behandlingen är en avgränsad insats på specialistnivå efter bedömning av specialistpsykiatri. Varje privat psykoterapeut med avtal har möjlighet att ta emot patienter som remitterats enligt gällande remissrutiner.


Uppsala psykoterapimottagning

Jag bedriver psykoterapi för vuxna, unga vuxna och ungdomar. Jag erbjuder också parsamtal och familjesamtal, med fokus på relationer och kommunikation, samt ger. Mitt förhållningssätt som psykoterapeut utgår ifrån ACT, Acceptance Commitment Therapy (tredje vågens KBT). Det är en metod som visat sig användbar vid. Jag har drivit en psykolog- och psykoterapimottagning i centrum av Uppsala under drygt fyra decennier.


Stockholms universitets psykologiska klinik. Jag har alltid delat lokaler och samarbetat med kolleger med olika grundyrken representerade – läkare, psykologer, sjuksköterskor, socionomer. Alla specialiserade på KBT och med gedigna utbildningar inom området.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg