fredag 7 augusti 2020

Träffpunkten

Utöver det fasta programmet erbjuder vi föreläsningar om aktuella ämnen samt arrangerar fester med musikunderhållning. Gym och andra aktiviteter. Kontakta gärna den träffpunkt som finns i din närhet om du vill veta mera.


Verksamheten finns på Tallbacken. Träfpunktens veckoblad vecka 52.

Café och lunchservering. I caféet serverar vi kaffe och hembakat, smörgås, dricka, godis och frukt. I många fall indirekt, genom att du som anhörig vet att din närstående har något trevligt att sysselsätta sig me ibland genom att du kan hitta en aktivitet som ni båda kan ha utbyte av. Om förutsättningar finns försöker träffpunkten efter.


Här blir du en del i en stark gemenskap, får ta del av information om vad som sker i kommunen och bemöts alltid med värme och respekt. På träffpunkten Gudrun finns möjlighet till social gemenskap och aktiviteter. Läs mer om träffpunkten Gudrun på webbplatsen vardochomsorg.

Hallonbergen under ledning av DJ Wole. Du är alltid välkommen till någon av Kungsbacka kommuns träffpunkter. Här finns många aktivitetsgrupper och du kan prata med nya och gamla vänner. Hittar du ingen grupp som passar dig kan du starta en egen, kom. Här kan du komma och gå som du vill under öppettiderna.


Vi önskar er en God fortsättning och ett Gott Nytt år! Månadsbladet kommer att läggas på webben efter den januari. Fika med smörgås 25kr.


Här har du möjlighet att umgås med andra och delta i gemensamma aktiviteter som gympa, kortspel, dans, inomhusgolf, kulturprogram, studiecirklar, promenader m. Träffpunkter är mötesplatser för seniorer som skapar social samvaro. Aktiviteterna är kostnadsfria, om inte annat anges i träffpunkten s program. Ofta finns fika att köpa i. Måndag till fredag 09. Lunch och fika: Lunch serveras vardagar mellan klockan 12. Observera att lunch måste beställas vardagen innan.


Klicka på för LOKALER för fotografier!

Stora salen, ca msamt scen. Passar för dans, musik, teater. Adress Regeringsgatan Karlshamn. Aktuellt program Björnabacken. Det är en öppen verksamhet som du är välkommen att delta i. Anhörig- och PRIO-samordnare.


Innan kvällens evenemang startar serveras middag för kr. Du kan delta i våra aktiviteter eller komma hit och äta lunch, fika och bara umgås. Om du vill delta på våra. Du är välkommen oavsett om du väljer att komma någon gång då och då, eller varje dag.


Vi vill tillsammans skapa en god atmosfär där alla kan känna sig tillfreds. Saknar du en träffpunkt? Hör av dig om du har förslag eller önskemål om aktiviteter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg