tisdag 4 augusti 2020

Träffa psykolog

Hos oss arbetar över 1leg. Träffa någon helt utan väntetid eller remiss. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.

Vill du jobba som psykolog hos oss? Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Sanningen är däremot att det råder brist på psykologer på många håll i landet och det är vanligt att man får vänta i månader innan man får träffa någon. Få hjälp med depression, stress, sömn, ångest, sexuella besvär mm. Chatt- och röstsamtal kr.

Det finns ibland möjlighet att få gå i psykoterapi eller annan psykologisk behandling till lägre kostnad om du träffar en psykolog eller psykoterapeut under utbildning. För att få kontakt med en sådan kan du kontakta ett utbildningsinstitut. Du kan själv söka efter dessa på nätet. Här finns en lista att utgå ifrån. Kontakt med psykolog i sju dagar för 1kr Den nya appen för meddelandeterapi gör det smidigare att få psykologisk hjälp, stöd eller rådgivning.


Att skriva är ett bra sätt att kommunicera med sin psykolog , man ges tid för reflektion och kan göra det hemma i soffan. Hos Doktorkan du träffa erfarna psykologer via chatt eller video på vardagar och helger kl. Vi erbjuder både enstaka psykologbesök och digital terapi (KBT-behandlingar) för bland annat depression, ångest, sömnbesvär och stress. Digitala psykologsamtal är kostnadsfria.


Få tid hos en psykolog. Alla är legitimerade och du kan boka en av dem var nånstans du än befinner dig. Allt du behöver är internetuppkoppling samt en mobil eller surfplatta.


Ladda ned appen och boka tid idag. Lider du av ångestyndrom, panikångest, depression? Mindler psykolog i Malmö. Att gå i någon form av psykologisk behandling, t.

Ett besök kostar sällan mindre än 8kronor och ofta även mer. Psykologisk behandling är tyvärr inte offentligt finansierat. Därför får du inte ersättning enligt högkostnadsskydd när du går till en privatpraktiserande legitimerad psykolog. Ja, på KRY arbetar legitimerade psykologer som du kan träffa via videosamtal, alla dagar, på en tid som passar dig. Våra psykologer hjälper både barn och vuxna.


Vid behov inleds KBT behandling, då man träffar samma psykolog vid upprepade tillfällen. På KRY kan du träffa legitimerade psykologer via videosamtal på en tid som passar dig. Jag fick vänta ett tag på att få träffa en psykolog. Det är långa väntetider både på vårdcentralen och inom psykiatrin, och trots att jag var en prioriterad patient tog det nästa två månader innan jag fick en tid.


Jag har inte sökt hjälp av psykologer tidigare och visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig. Vi har expertis inom olika problemområden och utbildar och handleder andra yrkespersoner utöver vår egen verksamhet. Ibland finns mottagningsteam som träffar den sökande först och sen beslutar vem personen ska få träffa för en fortsatt kontakt. Andra gånger bokar man tid och ber att få träffa en psykolog redan på telefon.


Skjut dina förutfattade meningar åt sidan och oroa dig inte över vad din nära och kära kommer tänka när du berättar att du träffar en psykolog. Måste psykologen veta allt om mig? Du är inte tvungen att berätta något du inte vill dela med dig av, men kom ihåg att detta är ett proffs som vill hjälpa dig. Att hitta en balans och en väg framåt kan vara svårt. På Min Doktor arbetar legitimerade psykologer med stor erfarenhet av barn med bland annat ångest, rädsla och oro.


Om man söker för depression spelar det inte så stor roll vilken inriktning psykologen har, alla terapiformerna har evidens. Hur mkt det kostar att träffa psykoom psykiatrin kanske varierar beroende på var man bor, i Stockholm kostar det bara kr per gång inom psykiatrin. Men det är förstås svårt att få komma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg