måndag 14 september 2020

Trekantsläkt

TREKANTSLÄKT 45MM G4-2. Trekantsläkt kan användas vid taktäckning eller gjutning. Våra varuhus kan ha olika längder på lager.


Observera att det kan variera mellan våra butiker vilka längder som finns inne. Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben.

Kontrollera din e-postadress. Du kanske även behöver. En trekantig läkt som används till taktäckning eller gjutning. MaterialSpecifikation Råvara av gran. XL-BYGG är en kedja av närmare 1fristående bygghandlare över hela sverige.


Tillsammans med våra kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största. Trekantsregel som vanligtvis används på underlagstaket mot vindskivan. Vi har några hantverkare som just nu lägger om vårt tak.

Denna artikel levereras. Jag känner mig dock inte 1 säker på att de gör ett bra jobb. Mellan våderna monteras en trekantsläkt som är samtidigt täckta med listtäckningspappen.


Vi använder uteslutet den kristallsvarta takpappen från Trebolit och levererar självfallet vår Tätskiktsgaranti efter utfört arbete. Den ambitiöse dassbyggaren gör ett mer avancerat tak. Lägg då trekantsläkt på långsidorna och i överkant under takpappen och spika sedan vindskivor utanpå.


Vindskivorna målas och ovanpå dessa fästs vattbrädes-beslag i plåt. Längs takfoten på baksidan spikas en takfotsplåt innan takpappen sätts på plats. Lägg i inköpslista Fasadläkt Lock 21xmm. Hemsidan visar ett urval av vårt sortiment, kontakta oss om ni inte hittar vad ni söker.


Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, prisförändringar och. I kollektionen Anthologie finner du en skön blandning av mönster med hjortar, spets, rosor, parfymetiketter, shibori, medaljonger, patchwork samt många fler. Bristen på virke i Skåne gjorde att dessa ofta var klena i sin konstruktion och dessutom glest placerade. Välj då ett lätt material. Vad passar till husets arkitektur i övrigt?


Kundvagn st Totalt kr. Logga in för att hämta en sparad kundvagn.

Förutom de vanligast förekommande läktdimensionerna lagerför vi även trekantsläkt. Regelsortimentet som hållfasthetssorteras, se mer info här, kompletteras med formreglar i olika dimensioner. För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies. Z-PANEL GRUNDMÅLAD KORTLÄNGD.


Med vår färdiga trekantsläkt i plåt effektiviserar du arbetet och får en bättre kvalitet. Du slipper ha med dig såg på taket och problem med fuktig trälist. Vår list är utformad så att du kan använda den som start-, mellan- och slut-plåt.


Vid montering av dubbla vindskivor så spikas, vad jag förstår, den undre vindskivan i en regel som går under råsponten en liten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg