fredag 17 april 2020

Terapi västerås

Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Vad är en psykoterapeut?


Välkommen till min privata psykoterapimottagning på Norra Källgatan centralt i Västerås.

Jag är sedan många år legitimerad psykoterapeut, inriktning KBT, med auktorisation av sfKBT och är utbildad handledare. KBT-Terapeut i Västerås. AL är en psykoterapimottagning centralt i Västerås. Vi är utförare för familjerådgivning i Enköping kommun och Upplands-Bro kommun.


KBT Västerås är synonymt med vår verksamhet där vi erbjuder KBT terapi utan långa väntetider på vår mottagning i Västerås. Vi använder en aktiv samtalsteknik som gör samtalen konstruktiva och jordnära. För att undvika onödigt tunga och mörka samtal är vi aktiva i samtalet och leder det på ett avslappnat sätt framåt.


Psykoterapimottagning finns i Västerås , Örebro, Enköping och Stockholm.

På Bokadirekt kan du hitta och boka t. Terapi Västerås bokar du här online på sekunder. All kontakt med familjerådgivningen sker frivilligt, utan registrering och vi för inga journaler. Familjerådgivningen har sträng sekretess, som bland annat innebär att det är möjligt att vara anonym. Varje samtal varar i genomsnitt en och en halv timme. För dig som bor i Västerås tas en avgift på 1kronor ut.


Det finns många samtalsterapeuter i Västerås och i Västmanland som erbjuder terapisamtal och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp samtalsterapeuterna i Västerås på nätet beträffande typ av terapi de erbjuder och deras respektive specialitet. Hos oss arbetar över 1leg. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid.


Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar.


Begränsat antal parkeringar finns utanför, endast betalning via Easypark. Parkering finns även vid kajplats vid hamnen, där finns både automat och Easypark samt vid stationen.

Kbt i Västerås , KBT, Kognitiv beteendeterapi, Kognitiv psykoterapi, Kognitiv terapi , Par- terapi , Familjeterapi, Familjebehandling, Coachning, Handledning. Sidan saknas Sidan du försöker nå finns inte längre kvar. För lokala kontaktvägar se nedan. Vi finns på Bondegatan i Västerås E-post: vasteras.


Psykoterapeut och har lång erfarenhet av både psykiatri och privat mottagning. Min mottagning ligger på Norra Källgatan i Västerås. Jag tar inte längre emot nya klienter, men jag fortsätter med mina nuvarande. Tidigare kontakter är självklart välkomna tillbaka. Fritidsintressen: Långfärdsskridskor, god mat och dryck.


Svenska kyrkans familjerådgivning i Västerås arbetar utifrån en kristen livssyn med respekt för den personliga integriteten. Alla anställda har tystnadsplikt. Terapi är en behandlingsform för olika hälsoproblem, kroppsliga och mentala. Terapi kan bedrivas av olika yrkesgrupper i flera olika former, familje- eller parterapi, samtalsterapi, gruppterapi, kognitiv beteendeterapi, psykodynamisk terapi och en sjukgymnast bedriver fysioterapi. KBT psykoterapi i Västerås ! Du kanske har det jobbigt just nu eller har det besvärligt i din relation?


Känner du att det vore bra att prata med någon professionell utomstående person? Då har du kommit rätt! Träffa någon helt utan väntetid och remiss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg