måndag 20 april 2020

Tecken på att killen är intresserad

Att vilja umgås och prata är i sig tecken på att hen gillar dig, men det finns mer att hålla utkik efter. Om en person verkligen är intresserad av dig vill hen förmodligen hellre prata om dig än om sig själv, även om det naturligtvis ska gå åt båda hållen. Hur vet man om en kille är intresserad ? Vi kan inte lova att vi vet exakt hur killar tänker, men vi har i alla fall satt ihop en lista med säkra tecken på att han gillar dig.


Det kan handla om kroppsspråket, en blick eller hur han beter sig i din närhet – här är tecknen på förälskelse du inte vill missa!

Han vill helt enkelt umgås med dig för att lära känna dig bättre - vilket såklart är ett tecken på att han är intresserad av dig. Har du en crush som du bara drömmer om att bli tillsammans med? Här är säkra tecken på att hen faktiskt är intresserad av dig också! Har man starka känslor över något så vidgas pupillerna vid intensiv ögonkontakt. Så om du pratar med honom och ser att hans pupiller blir större så är det ett tecken på att han gillar dig.


Ju mer intresserad han är desto mer kommer han att kolla på din mun när du pratar. Han tittar mycket på din mun.

Vilket är EXAKT vad han tänker på. Det här är ett tecken på att han gillar dig, men det är också ett tecken på att din kille är en riktig gentleman. Låt oss vara ärliga tjejer – det finns inte så många gentlemän längre. Alla killar runt oss är bara idioter som vill ligga.


Har en kille svårt att ta blicken från dig är det ett gott tecken. Det är kroppens sätt att visa att vi är intresserade. Tecken som avslöjar att han är intresserad av dig! Hur kan du veta om killen du dejtar verkligen är intresserad av dig? Håll ögonen öppna för de små detaljerna, istället för att räkna hur många romantiska middagar ni varit på.


Det är lustigt, man kan gå hela livet utan att lägga märke till den typen av beröring, men så fort någon nämner det så kommer man tänka på det jämt. Tecken på att personen inte alls är intresserad. Liksom kroppsspråket avslöjar om någon är intresserad kan det också berätta motsatsen. De är alla tecken på att han är intresserad av dig.


Om du tror att uppvaktning genom retas är något som bara kindergarteners gör, du är långt borta. Eftersom vi är här för att hjälpa dig med obestridliga tecken på att en kille är oerhört attraherad av henne.

Han ska röra vid hennes hår På allvar, om en kille hade en kär i dig, kommer han i kontakt med håret. Om du har tur, kommer han också strök sitt skägg för dig. Men även om hans motstridiga signaler ibland betyder att han inte är intresserad , och även om de kan betyda att en kille bara leker med dig, kan motstridiga signaler också vara ett av tecknen på att han älskar dig men att han helt enkelt är rädd för att uttrycka sina känslor.


Men det finns några tumregler. Du kan vara relativt säker på att hon är intresserad av dig när du märker att hon konsekvent uppvisar olika tecken på intresse, då vet du att det är dags att ta nästa steg och exempelvis bjuda ut henne på en dejt, byta nummer eller kyssa henne. Svaret är ja, det finns tecken på att en kille gillar dig, det gäller bara att veta vad du ska titta efter!


Många gånger kan det synas i vad de har för kroppsspråk men även i hur de är mot dig när de umgås med dig. Så för att ta reda på vad känner han egentligen, är han intresserad eller inte, så läs vidare. Hon är annorlunda med dig än med andra. Kanske är hon gladare och flörtigare med dig än med andra. Men lurigt nog kan det också vara precis tvärtom.


Det är ju ett säkert tecken på att hon är intresserad. Trots att hon i vanliga fall är avslappnad och utåtriktad kanske hon i stället får tunghäfta och blir. Och inte bara kroppsspråk. Att skicka sms har blivit allt mer vardagligt och att kunna tolka sms kan också vara bra att kunna.


Om det finns någon attraktion i kroppsspråket. Kvinnor använder sig utav ca sätt (kanske inte alla vid samma tillfälle dock) att hon är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg