torsdag 16 april 2020

Terapi helsingborg

Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare i Helsingborg. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Du som bor i Skåne kan själv välja vilken mottagning du vill gå till för kognitiv beteendeterapi (KBT), interpersonell psykoterapi (IPT) eller psykodynamisk terapi.


På Bokadirekt kan du hitta och boka t. Behöver du någon som lyssnar på dig?

Då är du varmt välkommen hit till en integrativ psykologi och terapi. Mottagningen ligger på Järnvägsgatan 10A. Individuell samtalsterapi – Högkänslighet – Mindful Tapping. Ann-Charlotte Ohlsson,Dipl.


Psykosyntesterapeut fr PS-Institutet i Gbg. Ingen terapi är den andra lik. För att fungera måste den utformas av dig och mig tillsammans utifrån den du är, dina behov och önskemål. Terapi även via Skype. En privat mottagning i centrala Helsingborg med KBT behandling utförd av legitimerad sjuksköterska med grundläggande KBT psykoterapiutbildning.


Det finns situationer då vi kan känna behov av en extern part att rådgöra med. Det är inte ovanligt att uppleva viss osäkerhet kring vilken typ av hjälp man behöver. Familjerådgivning för boende i Helsingborg. Stortorget 1 Helsingborg. Depression och ångest är ett växande problem i dagens samhälle där många har svårt för att söka hjälp.


Hit kommer du som har en lättare till medelsvår depression, ångest eller stress. Det kan handla om oväntade förändringar i ditt liv eller annat som skapar en.

Nu kan vi erbjuda KBT behandling och KBT terapi av psykolog på Helhetsakademin i Helsingborg. Existentiell terapi erbjuds endast till privatpersoner, utanför Vårdval Psykoterapi då det inte ingår i avtalen med Region Skåne. Den erbjuds i Lund och Helsingborg. Högkostnadskkort gäller därmed inte för denna terapiform.


Jag är leg psykolog och leg psykoterapeut i KBT och har främst erfarenhet inom allmänpsykiatrisk verksamhet för vuxna. Vi ger även föreläsningar och kurser. Psykologerna som arbetar här har lång erfarenhet och bred kompetens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg