fredag 23 december 2016

Kbt södermalm

Landstingssubventionerat. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Vi erbjuder kognitiv beteendeterapi ( KBT ) till barn, ungdomar och vuxna på vår mottagning på Södermalm i Stockholm. Du kan vända dig till oss med förfrågningar som privatperson, professionell vårdgivare eller som representant för socialtjänst, skola och företag. Vi kan hjälpa dig att komma till rätta med det som kan ligga bakom och att förändra de mönster som går att problemen kvarstår.

Till hjälp får det använder vi oss av metoder hämtade från KBT , Internal family systems terapi, schematerapi, anknytningsteori och ACT, vilket tillsammans utgör vår teoretiska bas. KBT Online Nu kan du få psykologisk behandling via videosamtal över internet. Oavsett var du bor eller om du har svårt att få tiden att räcka till, kan vi erbjuda modern och effektiv psykologisk behandling online på samma villkor som när du besöker vår mottagning. Här i hjärtat av Södermalm arbetar och samverkar en grupp psykoterapeuter med olika bakgrund och inriktning. Vi tar emot enskilda privatpersoner, par och familjer, chefer och arbetsgrupper som söker hjälp, vägledning och utveckling.


Vi erbjuder olika former av psykoterapi, samtalsstö coachning och handledning inom ett flertal områden. Kbt samtalsterapi hjälper vid. Osteopati mot ryggbesvär, smärta, värk eller stelhet.


Psykoterapi hittar du på Åsögatan 15 i hjärtat av Södermalm. Här arbetar och samverkar en grupp psykoterapeuter med olika bakgrund och inriktning. Tillsammans utgör de ett team med såväl bred som djup kompetens inom det psykoterapeutiska fältet. Välkommen till KBT -Terapi Stockholm!


Jag, Cecilia Magnander, har arbetat med KBT -Terapi i många år. Kognitiv Beteendeterapi ( KBT ) handlar kortfattat om att terapeut och klient tillsammans genom samtal arbetar med att förstå klientens tankemönster, handlingar, känslor och reaktioner i samspelet med sin omgivning. Barn- och ungdomspsykiater och legitimerad psykoterapeut i KBT. Lång erfarenhet av att arbeta med barn, ungdomar och unga vuxna med psykisk ohälsa och ätstörningar i både öppenvård och heldygnsvård.


Monika Fored Psykiatri och KBT , Stockholm, Södermalm.

Vi har kontor i Stockholm på Södermalm vid Horstull. Det finns också andra faktorer du kan tänka på när du tar hjälp av en psykolog. Om du känner dig lite osäker kan en coach med lång erfarenhet kännas extra tryggt.


Psykologerna på Södermalm erbjuder tjänster till privatpersoner, företag och organisationer. Vårt mål är att öka individens förmåga att uppfatta, förstå och agera ändamålsenligt när obalans i privatliv- eller arbetsliv uppstår. Terapin fokuserar en hel del på nuet och ofta används hemuppgifter som en del av behandlingen. Här är sambandet mellan tankar, känslor och beteenden centralt. Jag som grundat Samtalsplatsen heter Emma Henriksson.


Jag är socionom, legitimerad kurator och KBT -terapeut med tio års erfarenhet av samtalsbehandling och coaching. KBT har ett starkt forskningsstöd som en effektiv behandlingsmetod för många typer av psykiska problem och för beteende- och livsstilsförändring. V finns på Södermalm , Högbergsgatan A. Central adress, nära T-bana Slussen och Medborgarplatsen. Då kan du få stöd och hjälp genom terapeutiska samtal hos oss på KBT Partners Stockholm. Vi finns centralt på Södermalm i trevliga lokaler.


Vi som arbetar på KBT Partners är samtliga utbildade inom kognitiv beteendeterapi och vårt förhållningssätt till dig som person är alltid öppet och medmänskligt. Ny adress: Grimsgatan 4 Södermalm. Jag är glad över att att meddela att min mottagning blir mer central och mer tillgänglig. Nu finns mottagningen på Södermalm som en del av en större psykoterapimottagning.


Lisa Grönblad är psykolog och psykoterapeut med psykolog- och psykoterapeutexamen från Uppsala universitet. Utbildat sig till handledare med KBT -inriktning vid Stockholms universitet. Socionom, legitimerad psykoterapeut med KBT -inriktning och par- och familjeterapeut med systemisk inriktning. Annette är utbildad i ACT och mindfulnessbaserad behandling och har utvecklat en metod för att göra meditationer enligt mindfulness och ACT tillgängliga för döva och hörselskadade. I nuvarande lokal på Krukmakargatan är vi tre legitimerade familjeterapeuter och två steg terapeuter som tar emot er.


Vi som jobbar på Sthlm Söder har en bred gemensam kunskapsbas inom olika psykoterapeutiska inriktningar och metoder, nedan kan du läsa mer om var och en av oss. Annette Fredriksson är socionom, legitimerad psykoterapeut med KBT -inriktning, par-och familjeterapeut samt utbildad i ACT och mindfulnessbaserad behandling. Annette utgår i sitt arbete från överenskomna mål om vad du vill förändra i din livssituation, i relation till dig själv och andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg