torsdag 12 maj 2016

Singelgolf

Vi arrangerar golfresor för singlar. Vi har bara en regel och det är att du är singel (när resan börjar). Sajten är till för dig som är singel och spelar golf. Vi har inga ålders eller hcp-begränsningar eller krav på att du ska vara med i någon golfklubb. Jag heter Joakim Persson men är mera känd som Jocke the Webmaster.


Det är alltså jag som styr och ställer bakom kulisserna på hemsidan.

Rabatt på greefee gäller dock inte i Sverige). En extra bonus för våra första medlemmar - vi anordnar en påskbuffé i Kinna - givetvis med inslag av golf! Varje dag träffar golfare som är singlar varandra här. Singelgolf Västkusten.


Att du spelar golf, och är singel (åtminstone när resan börjar)! Som medlem kan du anmäla dig till olika singel resor och träffar på t. Var kommer jag trivas bäst som singelresenär? De flesta singlar väljer El Rompido och de allra flesta trivs utmärkt där.


Under januari och februari är det.

Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Se åtgärder som utförts av de personer som hanterar och publicerar innehåll. Då har du hamnat på rätt sajt! Skandinavien är underbart, men den mörka och kalla årstiden är lite väl lång ibland. Det spelar ingen roll hur bra du spelar.


För mycket snöskottning är inte bra för svingen och isfläckar kan. Det här är en resa för dig som gillar havet och solen men samtidigt vill uppleva en massa spännande saker. Spil golf med andre singler. Tag på golf rejser - og weekends. Skab gode netværk og møde andre singler over et spil golf.


Välkommen till den bästa sajten för golfare - En mötesplats där golfare kan chatta och skicka meddelanden till andra golfare i Sverige. Sunbirdie erbjuder golfresor till Sydafrika och andra äventyr. Besök vår hemsida för long stay golf i Sydafrika och få förstklassig boende till bra priser.


Strax utanför Linköping ligger av sveriges mest attraktiva golfanläggningar. På Landeryd kan du välja mellan tre natursköna och underhållande håls banor. Sök bland kontaktannonser och skapa din dejting profil gratis på Sveriges bästa dejtingsajt. Nu är det festivaldags – inte minst för singlarna.


I sommar kan du som är ensamstående välja mellan allt från singelgolf och midsommarfirande till. Tänk dig att du får åka ner till solen, du får spela golf och du bjuds på ett jäkla håll igång under kvällarna – det kanske låter osannolikt, men det är.

Att spela golf är ett sätt att umgås, få motion och koppla av på samma gång. På Hooks Herrgård ligger två natursköna golfbanor, Skogsbanan. Upplev det Sardinien som turisterna normalt inte ser.


På denna berikande rundresa njuter vi av det goda livet. Vi äter och dricker gott, tar del av både.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg