fredag 6 november 2020

Yukiko duke boktips

Bokus - Köp böckerna billigare - Aktuella erbjudanden! Alltid ett aktuellt urval av böcker - Köp dina böcker hos Akademibokhandeln! Vad vore livet utan böcker? Oändligt mycket tråkigare.


Böcker hjälper oss att förstå världen och oss själva.

Vissa av oss läser för att bli roade, andra. Nu startar hon en egen -kanal med boktips. I år jobbade Yukiko för Gomorron Sverige, och hon berättar att hon rekryterades när redaktionen ville bygga ut sin recensionsverksamhet. Jag är även konstnärlig ledare för Stockholm Literature, den årliga internationella litteraturfestivalen på Moderna Museet och projektledare för en seminarieserie som speglar samhällsutvecklingen i det moderna Japan. Boktipset är platsen för dig som älskar att läsa, recensera och tycka till om böcker.


Du får personliga boktips baserade på vad du har läst och gillar, kan enkelt hålla koll på vad du vill läsa och dela med dig av dina tips. Du kan också följa medlemmar som matchar din boksmak och få tips utifrån deras listor, betyg och recensioner.

På djupet med Majgull Axelsson Att leva stora delar av sitt liv i en påhittad värld är inte riskfritt. Det vet Majgull Axelsson. Som fantiserande människa blir.


Inget resultat för sökningen Yukiko Dukes. Boktips från Katarina WennstaMin första stora läsupplevelse I två decennier har Katarina Wennstam skildrat mäns våld mot kvinnor. Här delar hon med sig av fem favoritböcker.


Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Hon är bokrecensent i Gomorron Sverige i SVT 1. Nedan hittar du böckerna hon pratade om under kvällen. Yukiko Duke är verksam som journalist och översättare av japansk skönlitteratur. Flera av böckerna finns även som e-bok som du kan ladda ner direkt till din mobil, surf- eller läsplatta.


Här kan du läsa om hur du kommer igång med att låna e. Se Yukiko Dukes boktips här. Missa inte Arbetets nyhetsbrev! De viktigaste nyheterna och värdefulla tips direkt i din mejlkorg.


Prenumerera helt utan kostnad!

Den här veckan är måndagsmötet något av en boktipsarnas gigant, och det är vi såklart mäkta stolta över! Dessa ingår i det traditionella japanska köket och har lagats i generationer tillbaka i Eikos familj. De flesta ingredienser går att få tag på i vanliga svenska. Hon tipsade om sina bokfavoriter inför sommarens.


Att Jon Fosse skulle vinna finns det dock saker som talar emot, tror de två, eftersom man brukar vilja sprida priserna lite geografiskt. Om tingens betydelse i våra liv, om poesins kraft. En längtan efter att övervinna smärta med hjälp av språket.


Han Kang samtalar här med journalisten YUKIKO DUKE om sin senaste bok och sitt författarskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg