onsdag 3 juni 2020

Tips på restauranger i london

Vi förhandlar så att du slipper. London , England: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i London och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Läs våra tips på bra restauranger i London , så slipper du både lågt blodsocker och middagsfadäser på resan.


Tre av dem ligger i London. Min favorit är den i Notting Hill, hit brukar jag åka både för att äta frukost och lunch, men det funkar för middag också.

Maten har surfarkänsla med spännande smaker, superfräsch och otroligt god. Pröva till exempel fish curry och coconut chicken. Pavlovan som är stående på deras dessertmeny är ett.


Skall åka till London i mitten av december, har varit där ggr tidigare och har då tyvärr inte lyckats hitta några bra restauranger ! Undrar om ni har några tips på restauranger som ligger när Hyde park och när Oxford street! Det finns massor att göra i London. Om du befinner dig i östra London , ta dig till Brick Lane.

Här finns många restauranger med indisk och pakistansk mat på samma gata! Utanför nästan varje indisk restaurang står en man, som inkastare, och försöker får er att gå in på just sin restaurang. Berkeley Street som huserar på två våningar.


Bild lånad från visitlondon. Sarasto är den restaurang som de allra flesta tipsat om. Eftersom London är en så stor sta är det sannolikt att du helt enkelt väljer en pub på bekvämt avstånd från ditt hotell eller en som ligger där du befinner dig när törsten slår till. Restauranger i London. Vegan, vegetariska, hälsosamma och barnvänliga restauranger finns det även gott om i London.


Netil House, det stora centrumet för unga kreatörer i London Fields, har fått sällskap av en modern bistro på bottenvåningen. Rätterna på Ellory är vällagade, enkla och baserade på säsongsbetonade råvaror. En skandinavisk restaurang i Shoreditch som lagar rökiga specialiteter på brittiska råvaror – kan det vara något?


Här får du tips på bra caféer och restauranger i staden. Läs mina bästa tips för brunch i London , i områdena Soho och Liverpool Street. Om du är i London och tycker om gatuartister och spännande happenings, då har du troligen Covent Garden högt upp på komihåglistan! Väl där, kan du passa på att överraska din partner med en romantisk middag på Clos Maggiores, som nyligen utsågs till Londons ”mest romantiska restaurang ”.

En hisnande utsikt över London , vackra upplägg och rätter samt en spännande inredning i såväl restaurang som bar. Utbudet av restauranger är också enormt och här finns några av Londons bästa serveringar. På Covent Garden Piazza hålls det ibland marknader och här håller också flera gatuartister till som bjuder turisterna på en underhållande stund. A: Covent Garden, London WCT: Covent Garden.


Mer information om Covent Garden hittar du här. London på kvällen med buss Se upplysta London under jultid. Nyss hemkommen från helt underbara dagar i London.


Jag hade gjort research innan och bokat restauranger. Afternoon Tea på sketch. Inne i ett trevåningshus i klassisk Georgiansk stil kan du välja och vraka bland restauranger och barer. Och jag har besökt London årligen de senaste tio åren och sammanlagt bott på ett 40-tal hotell.


Nedan är mina bästa tips och rå plus fakta om hotellområden i staden. Gå på gatumarknader (Street markets) London är känt för alla sina gatumarknader och det finns flera marknader runt om staden som har öppet varje dag. Här kan man hitta allt från London -souvenirer till mat och kläder.


London är en dyr stad och vill man köpa med sig något hem så är gatumarknaderna ett bra alternativ då priserna. Oavsett vilken tid på året du besöker London , kan du räkna med att hitta barer, pubar och klubbar för precis alla smaker – från pub- och hipstertäta Dalston till nyårsföreställningar i West End och gayscenens klubbar i Soho. Det är dock på nyår London verkligen vaknar till liv och släpper loss med feststämning i hela staden. De valde att slå sig ner mitt i smeten i Soho och där byggde de upp ett eget litet Kina. De livnärde sig genom att starta upp restauranger där de serverade kinesisk mat.


Du behöver i och för sig inte fyrverkerier när du har norrsken, men det är den enda gången på året som fyrverkerier är tillåtna på Islan så var och varannan islänning drar i gång en rejäl fyrverkerifest. Trots att Reykjavik är mörkt närmare timmar per dygn denna tid på året, är det en stad som aldrig sover! Ingen kan ta miste på vilken restaurang man har besökt om man lägger upp en bild från Alain Ducasse au Plaza Athenee.


På ett av Paris lyxigaste hotell är restaurangen inte sämre. Interiören går i vitt med eleganta detaljer i spegelglas, ek och gul medan taket pryds av enorma kristallkronor och hängande kristaller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg