torsdag 18 juni 2020

Thai deo sten

Ditt märkesvaruhus online - Fri frakt - Snabba leveranser - Stort Utbud. Handla allt du behöver online till dig själv, din familj och ditt hem. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Produkten är parfymfri, alkoholfri och utan tillsatser samtidigt som den förhindrar svettlukt vilket gör den perfekt för dig med känslig hud. Fler än 1st i lager Skickas från oss nästa arbetsdag.


Thai deo sten

Thai Kristall deodorant g. Gratis fraktalternativ. Den innehåller varken aluminiumklori oljor, parfymer, emulgerings-medel eller annat som kan proppa igen porerna, fläcka ner kläder eller irritera huden. Default Title är återbeställd. Vi kommer att frakta varan separat inom 15. Hos oss handlar du snabbt, enkelt, tryggt och alltid till ett bra pris.


Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Det lilla formatet på stiftet gör det perfekt att ha med på resor och trots sin storlek så räcker det länge. Men utan att täppa till porerna och hindrar därigenom inte kroppens naturliga andning.


Thai deo sten

Deodorantstenen är helt fri från parfymer - som luktar och endast döljer, emulgeringsmedel - som kladdar och förstör kläder, eller skadliga kemikalier. Deodorantstenen THAI består huvudsakligen av kalium-alun som förhindrar luktframkallande bakterier utan att täppa till porerna. Innehåller inte aluminiumklorid. Deo sten , liten i sammetspåse. Detta utan att täppa till porerna och hindra kroppens andning.


THAI -deodoranten förekommer även som deospray och som roll on. THAI -produkterna är inte testade på djur. Saltet tar effektivt bort de luktframkallande bakterierna, utan att täppa till porerna och låter på så sätt huden andas.


Helt fri från parfym, aluminiumklori skadliga kemikalier, emulgeringsmedel och oljor. Den består enbart av kalium-alunsalt som bidrar till att hindra. Har du frågor om en produkt eller behöver du komma i kontakta med oss? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig! Välkommen till VitaVera - Organic Lifestyle!


Vår önskan att inspirera dig att leva mer hållbart, ekologiskt. Möjligen kan det vara att minska sammanblandningen med alum (inium) som är orsaken till att man vill kalla de för bergskristaller. Hej Annica, sprang över detta inlägg när jag googlade om finnar i armhålan vid byte av deo. Har, sedan några veckor, bytt till en som heter Deolicious, ekologisk.


Thai deo sten

En hemgjord deodorant? Som dessutom är effektiv och fungerar? Här hittar du ett bra recept som funkar bra för mig. Bra för din kropp och för vår miljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg