fredag 3 juli 2020

Tips på bra poddar

Letar du också efter en bra podcast? Hoppas du hittar en ny favorit podcast! Poddtoppen ger dig tips och rekommendationer på intressanta, bra och spännande podcasts. Topplista för de populäraste poddarna just nu inom alla kategorier.


Ett annat tips är Framgångspodden, framförallt avsnitten med Lasse “Brandmannen” Gustavsson och Björn Natthiko Lindebla som är väl värda att lyssna på.

Podcasten bjuder på unika möten, personliga samtal och svaren du aldrig hört någon annanstans. En mörk historia Rättsfall som chockerar, förbryllar och förfärar Sverige berättade av dem som själva var inblandade. Idag finns det en stor mängd poddar inom massor av specialområden. Hur gör jag för att lyssna på en podcast?


De flesta poddar går att lyssna på via nätet, men det vanligaste är att du lyssnar via en podcast-app i mobilen eller surfplattan. Här är några tips på bra podcastappar. En podd där Daniel Redgert egentligen skulle intervjua nya gäster i varje avsnitt, men efter att ha klickat så bra med premiärgästen Margaux Dietz bestämde sig PR-profilen och influencern att börja podda tillsammans…! Allhelgonahelgen är här och vad passar inte bättre än att höra på läskiga poddar ?

Lyssna på skräckhistorier och hör om olösta mord direkt i dina lurar. Med sommaren kommer också lata dagar i solen, småfix i trädgården och varma promenader. Vill du ha lite extra stimulans så kan en podd i öronen göra susen!


Här kommer tips på roliga, spännande och lärorika poddar att spendera sommaren ihop med. På engelska: Church of whats happening now. Monday Morning Podcast – Bill Burr. Alla är stand-up komiker och bra på att berätta historier och tar upp intressanta ämnen. Bill Burr pratar lite för mycket sport för min smak, men han är den ända som inte tar in gäster regelbundet.


Här hittar du de poddar som finns tillgängliga att lyssna på hos oss. En uppmärksammad thriller, mord och spökhistorier – men också fina sommarprat, filosofi och Västerbottenshumor. Jag har tidigare tipsat om bra podcasts och poddar att lyssna på.


För mig som spenderar mycket tid på egen hand så fungerar de som ett slags sällskap. Tips på bra poddar om hur man blir en bra säljare? Du kanske redan jobbar inom sälj och bara vill vidareutveckla dig, då fungerar podden lika bra. Intervjuer och tips blandas med inspiration för en framgångsrik säljarkarriär. Om du redan är i ledarposition eller kanske drömmer om det så kan du lyssna på konsultföretaget Wise Consultings podd Påjobbet-podden.


Här listar vi åtta av de bästa poddarna som kämpar för att ta bort tabun, skulden och skammen kring psykisk ohälsa.

Att lyssna på en podcast är den perfekta egentiden – oavsett om du gör det i badet, på promenaden eller på bussen. Och julledigheten är det perfekta tillfället att ta lite egentid! De poddar och radioprogram som vi listar här handlar om allt från flyktingkrisen och EU-migranter till klimatet och unga som vill åka ut i världen. Om du har tips på en podd eller ett radioprogram som kan passa i våran lista, hör av dig till oss!


Det finns något för alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg