fredag 18 november 2016

Dubai saker att göra

Här finner du sol, ba shopping, sightseeing och ökensafari. Vi har över års erfarenhet av skräddarsydda res. Dubai är resmålet för alla. Klimatkompenserade flyg.


Vi förhandlar så att du slipper.

Vi tipsar om restauranger, utflykter och andra saker att göra på solsemestern. Om du ber snällt kan du kanske få gå upp på taket för att beundra utsikten över den gamla persiska stadsdelen Bastakia Quarter. Mer inspiration och fler saker att göra hittar du alltid via menyn här ovanför. Här är några saker du inte får missa när du åker dit. Häftiga sevärdheter, lyxiga miljöer och fantastiska shoppinggallerior.


Men här kan du också hitta lugnet på fina stränder. Det som lockar de flesta besökare är solen och de många fantastiska sandstränderna.

Få ut det mesta av din sightseeing! Ett tips är att boka biljetter innan. Mätta magen med lokala specialiteter på exempelvis Al Bait Al Qadeem Restaurant and Café eller hyllade Estrellas.


Du kommer aldrig få slut på saker att göra eller destinationer att se. Från saker som “alla gör ” som att åka på ökensafari och upp i Burj Khalifa till att upptäcka intressanta krogar och takbarer. Snabb och enkel köpprocess. Tröttnar du på värmen så kan du kyla ner dig genom att åka skidor!


Här bjuder vi på våra bästa tips på saker att göra under din semester! Saker och ting fungerar inte riktigt som här hemma i Sverige och det finns vissa saker som sticker ut lite extra. I denna artikel tänkte vi lista några saker som vi svenskar inte kommer att tro våra ögon när vi ser!


Vi har såklart spanat in vissa saker som vi vill göra. Nu kommer vi att bo på det lyxiga Atlantis The Palm som ligger på den konstgjorda ön Palm Jumeriah. På vissa attraktioner får du dessutom gå före kön - och priset. Sedan kan jag tycka att en sån här lista inte direkt “exotiserar” ett land.


Bara saker att tänka på när man åker dit.

Boka de bästa sakerna att göra. Jag tycker också att det är väldigt personligt vad som är exotiskt och att inte få göra det om ett ställe man verkligen gillar känns lite konstigt. De bästa sakerna att se och göra i Abu Dhabi. Det här va en spektakulär guidetur i Abu-Dhabi. Här kommer tips på tio saker ni inte får missa om ni åker dit, och så lite tips på hur man toppar vår resa!


Gå på tivoli – inomhus – i ett köpcenter 2). Häng med för att lära dig mer om det här relativt nya resmålet. Kom också ihåg att prenumerera på kanalen om ni inte redan gör det. Då blir det enklare att följa och nya filmer är på gång med ojämna mellanrum.


Gå på restaurang mitt i veckan, ha en sleepover med dina vänner och börja vinterbada. Baaam listar roliga och mysiga saker att göra när du har tråkigt. Då tänker vi verkligen olika. Jag blir snarare mer taggad och peppad på livet än någonsin. Detta är inga måsten, inga löften, det är saker jag skulle tycka vara roligt att uppnå: inget jag lovar mig själv och sen kommer bli besviken om jag inte lyckas.


Det är superlätt att lista saker man skulle vilja göra under ett år. Flera bra butiker med bra varumärken. Samma sak som ovan – har du tur gör du fynd. Men vad gör man egentligen när kalendersidorna plötsligt är tomma?


FRIDA ger dig tips på saker du kan göra när du har tråkigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg