torsdag 4 februari 2021

Vi söker personal

Vi söker VA- personal. Vi är i en expansiv fas där de under en lång tid framöver kommer göra stora investeringar i förnyelse och framtidssäkring av ledningsnät och anläggningar inom VA. Parallellt med denna expansion växer även organisationen med nya roller.


Ansökningstiden har gått ut, vi har hittat kandidater för intervjuer) Ansök här! Sök och dela gärna #128515; Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete!

Som servicetekniker kommer ni att möta och ta hand om våra kunders husvagnar och husbilar. På Björkäng Vägkrog är vi intresserade av extra personal under hela året för arbete i retaurangen, bageriet och butiken. Kunnig personal till Björkäng Vägkrog. Meriterande för dig som söker arbete hos oss är erfarenhet från arbete i servicebranschen samt av kassa-arbete. Vi följer branschens standard vilket innebär att alla våra medarbetare ska vara utbildade och ha gesällbrev.


Vi har öppet året runt, därför behöver vi en vaktmästare på heltid året runt. Möjlighet till boende finns på campingen om så önskas. Då kanske det är dig vi letar efter.

Då vi kallar till intervju löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Tjänsten är tillgänglig omgående. Vår personal är kunnig och erfaren. Med anledning av att vi blivit auktoriserad Suzuki-handlare behöver vi förstärka vår verkstad med ytterligare en mekaniker. Dina arbetsuppgifter som mekaniker: Du arbetar med att utföra service och reparationer på motorcyklar, mopeder, ATV samt montering av tillbehör.


Vi närmar oss vår och därmed en ny högsäsong! Kontakta det företag som är intressant just för dig. Hittar du inget som passar dig, fyll i formuläret längre ner och sänd iväg det.


Vi lägger ner många timmar och resurser på utbildning och utveckling av vår personal. Vi värderar teamet högt och har ambitionen att hela tiden vara bäst på det vi gör. Vi på uniflex har en mängd lediga jobb inom flera brancher och stor erfarenhet av bemanning och rekrytering! Söker du jobb eller personal ? Vi befinner oss i ett expansivt skede och vår serviceavdelning är i behov av att ytterligare förstärkas med en eller flera personer.


Vi arbetar även med avancerad hudvår kemiska peelingar, laser och ipl. All vår personal är leg. Sjukvårdspersonal och auktoriserade hudterapeuter med vidareutbildning inom sitt område.

Nu söker vi dig, utbildad hudterapeut, gärna med arbetslivserfarenhet. Vill Du jobba med oss? Har du ett tekniskt intresse eller erfarenhet av kundservice? Tycker du om att prata i telefon?


Lite om tjänsten: Receptionen är navet på hela anläggningen och vårt ansikte utåt i den dagliga driften.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg