fredag 15 januari 2016

Chinsstång tak

Här hittar du kampanjprodukterna! Ett av Sveriges största utbud av träningsutrustning. Vi har snabb och säker leverans. En chinsstång är ett utmärkt val för dig som vill träna rygg hemma.


Sidan uppdateras kontinuerligt när det kommer ut nya produkter på marknaden.

Vad är en chinsstång ? För det första så kan en chinsstång kallas flera olika saker. Det finns även en sorts chinsstång som du fäster i taket. Det är samma sort som en chinsstång du fäster i väggen. En fast och stabil installation som du skruvar fast i taket.


Om du hellre vill ha din chinsstång utomhus finns det ställningar du kan ställa i trädgården eller på uteplatsen, eller. Stärk din överkropps- och bålmuskelatur med chinsstången GR-PU110B och uppnå din drömfigur. Chinstången länkar tre total tre olika greppgrupper och är därigenom ett ultimat träningsredskap som upptar relativt lite plats.

Med ett maghjul kan du maxa din kroppsviktsträning och med träningsstänger som exempelvis ett chinsräcke eller en chinsstång kan du använda den egna kroppen som motvikt på ett ännu mer kraftfullt sätt. Chins är ett måste i din kroppsvikträning eftersom de aktiverar en stor del av alla muskler i överkroppen. Finns med rak eller böjd stång och som multistång med flera olika grepp. Tänk på att välja en modell som är anpassad för din vikt och med rätt längd så att den passar.


Det är viktigt att säkra chinstången ordentligt i väggen eller karmen. Chinsstång för fast montering i dörrkarm eller vägg. Med pull up-stången kan du utföra pull ups och chin ups, två riktigt effektiva övningar som aktiverar stora delar av överkroppen. Montering sker i dörrposter.


Välkommen till PriceRunner! Pro Chinning Bar är en chinsstång som erbjuder ett flertal greppmöjligheter. Fäst mot väggen eller taket och få grym överkroppsträning i hemmet!


Utmärkt för effektiv överkroppsträning. Hållbar konstruktion i stål. Gummivaddering i vardera ände för komfortabelt grepp. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning.


Stången kan också monteras mitt på stången, och då hamnar stången 32cm under taket.

På Jula siktar vi högre. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Vi vill att människor ska vilja fixa. Dörrgym online på Shopalike.


Häng upp på dörrkarmen utan att lämna några märken! En stege som är ägnad för att t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg