tisdag 17 november 2015

Familjerådgivning helsingborg

Familjerådgivning helsingborg

Familjerådgivning för boende i Helsingborg. Stortorget 1 Helsingborg. På familjerådgivningen kan du vara anonym eftersom det inte sker någon registrering och det förs heller inga journaler.


Hitta och få information om familjerådgivning i Helsingborg och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Så här hanterar vi dina personuppgifter. Det första besöket på familjerådgivning är avgiftsfritt och därefter kostar det 1kr per besökstillfälle. Vi är legitimerade behandlare med psykolog och psykoterapeuterubildning.


Vi erbjuder Psykoterapi för indivi par och familjer. Våra behandlingsmetoder består bl. I parterapi får par hjälp att hitta nya sätt att hålla sin relation mer levande.


Lägg till din beställning så får du anpassade erbjudanden, ta reda på priser och jämför recensioner av företag och specialister på Helsingborg. Gratis och utan förpliktelse! Det är kommunerna som beslutar om avgiften. I Helsingborg är första samtalet gratis och efterföljande samtal kostar 2kronor per samtal.


Båstad och Åstorps kommun. Varje besök kostar 1kronor. Då är du välkommen att träffa en familjerådgivare i Svenska kyrkan. Ofta kan samtalsstöd hjälpa dig eller er att förstå och förändra.


Familjerådgivning helsingborg

Den som vill kan vara anonym. Vi har tystnadsplikt och du får vara anonym. Då kan familjerådgivningen erbjuda professionella samtal som kan hjälpa dig och din partner. Bjuvs kommun har avtal med familjerådgivningen vilket innebär att du som bor i Bjuvs Kommun får hjälp till ett reducerat pris. Vänder sig till vuxna par som bor i Helsingborg och som har svårigheter i sin relation eller i familjen.


Bor du i någon av dessa kommuner kan du komma på samtal till valfri mottagning i Kristiansta Hässleholm eller Simrishamn. De KBT psykologer som arbeta med trauma kan du komma till genom remiss (Vårdvalet) från din läkare. Kontakta oss gärna om du har frågor. Du kan också komma privat utan remiss.


Vi kan ta emot våra kunder på mottagningarna i Helsingborg och Malmö. Här kan du läsa om och skriva omdömen på familjerådgivning i Helsingborg. Vi hjälper dig hitta bästa företaget för ditt ändamål.


När det krisar inom familjen kan goda råd vara högst välbehövliga. Just nu är väntetiden på att få kommunal familjerådgivning i Helsingborgs stad kort eller närmast obefintlig. Jag har mött många par som bestämt sig för terapi för sent, när det dåliga i relationen gått för långt och när just tystnaden tagit över, säger Anette Kilefors, leg psykoterapeut och familje­­­­­­­rådgivare i Helsingborg. Så länge det finns en som ”går på” och ifrågasätter så finns det hopp.


Familjerådgivning helsingborg

När familjer drabbas av sorg och konflikter är det hjälpsamt med en utomstående part som kan lotsa familjen vidare. Flera av oss på Själbodgatans psykoterapimottagning har sedan tidigare lång erfarenhet inom både kommunal och kyrklig familjerådgivning. I Växjö arbetar Johan Hagström.


Vi är en idéburen organisation med professionella mottagningar för psykoterapi, samtalsstö handledning, utbildning, chefsstöd och organisationsutveckling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg