torsdag 29 januari 2015

Hur man träffar nya vänner

Hur träffar man nya vänner i vuxen ålder? Den frågar ställer sig många. Att skaffa nya vänner som liten är däremot enkelt. Allt du behöver göra är att fråga om någon vill följa med och leka.


Som vuxna har vi istället format oss ett liv med vanor, intressen och erfarenheter.

Man träffar inte automatiskt nya personer i en skola eller i fotbollslaget. Så hur gör man för att skaffa vänner i vuxen ålder? Här är elva grymma tips på hur man får nya vänner , enligt forskning! Ju äldre vi blir desto svårare tycks det vara att att skaffa nya vänner ! Livet bjuder inte på lika många mötesplatser och det finns sällan naturliga arenor för att hitta nya vänner. Men låt oss nu inte fastna på det här med dina tidigare vänner.


Här är tips på hur du kan träffa nya vänner ! Tacka ja till ALLA inbjudningar.

Det här tipset för tankarna till den halvroliga filmen ”Yes Man ” med Jim Carrey. Du ska börja ett nytt jobb eller ny utbildning, bo på ett nytt ställe och du känner kanske ingen alls. Vi ger dig de bästa tipsen på hur du får nya vänner när du flyttar till en ny stad.


Förr räckte det i princip med att ni bytte Pokémon-kort eller gillade samma kille. De sakerna kanske inte funkar lika bra idag – därför har vi listat sju smarta tips på hur du kan träffa nya vänner , även i vuxen ålder. Grymt att du har bestämt dig för att träffa nya vänner.


För det första måste vi bena ut vad skillnaden mellan en introvert och extrovert person är. En tredjedel till hälften av alla människor är introverta. Nya vänner , nya intressen.


Ett bra sätt att komma i kontakt med människor och hitta nya vänner är att testa en ny hobby. Kanske kan du träffa nya vänner på matlagningskurser, bokcirklar eller sportklubbar. Vi på Workwide har samlat våra bästa tips på hur du kan träffa nya vänner utomlands och hur du kan gå tillväga, både innan och under din vistelse. Att nätverka inför din flytt ger dig bättre förutsättningar för att träffa nya människor när du sedan är på plats.


Det var så lätt när man var liten! Men det är inte alls lika enkelt när man är vuxen och lever i ett nytt land. Om man bortser från alla äventyr och minnen, så är det alla nya vänner och människor du träffar som gör resandet så kul.

Resenärer, backpackers och globetrotters vet alla vad det innebär att befinna sig på en plats där de inte känner någon. Baksidan med nätdejting är att det är lättare att ljuga om sig själv. I min forskning ser jag stora problem i hur folk har en fantasibild av en person som hen träffat ansikte mot skärm.


Människan kanske inte alls såg ut, luktade eller smakade som man hade tänkt sig. Innehåll: Träffa nya vänner. När man sedan träffas kan man bli extremt besviken.


Så fann vi vänner för livet 3. Marija Stupljanin, marknadschef på vänskapsappen GoFrendly: Vi vill revolutionera vänskapen enkla sätt att kompisdejta. Jo, kom igång att kompisdejta! Hur vi träffar nya vänner idag? Det är något som Wahlgren och Wistam lyfter fram i sitt senaste poddavsnitt. Roligt att de också nämner vår app som en möjlig väg för hur vi kan fylla på med nya vänskapsrelationer.


Jag spenderar den större delen av min tid vid datorn men har alltid lyckats träffa vänner på nya orter. Något gemensamt med alla flyttar är att jag träffat dessa genom jobbet och de i sin tur har introducerat mig för deras vänner. Det beror litegrann på hur man framgår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg